Kilendülni a mélység fölé.

A világ érdekes Hawaii hinta bátor

 

Hawaii a szörfözés Mekkája, de egyéb furcsa extrém sportok űzésére is van lehetőség. Nekik ajánlható ez a hinta. A hinta Oahun van, amely Hawaii harmadik legnagyobb területű szigete. Egy  2800 láb, vagyis 853 méter magasan lévő  rádióállomás oszlopaira szerelték fel. A rádióállomás katonai célokat szolgált, akár a Tokiói-öbölben lévő hajókkal is lehetséges volt a kapcsolat. Később.  Egyesült Államok Parti Őrségének navigációs rendszerét szerelték fel itt. A terület ma elhagyott, ennek megfelelő állapotban vannak a hinta oszlopai. De egyelőre a lánc és a szerkezet is jól bírja, így a bátrak a mélység fölé kilendülve fantasztikus látványban részesülnek.  A terület hivatalosan zárt a látogatók elől, ez külön izgalmat kölcsönöz a kalandnak.

A világ érdekes Hawaii hinta bátorA világ érdekes Hawaii hinta bátorA világ érdekes Hawaii hinta bátorA világ érdekes Hawaii hinta bátorA világ érdekes Hawaii hinta bátorA világ érdekes Hawaii hinta bátorA világ érdekes Hawaii hinta bátor

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz több mint negyvenezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog: Szezámmagos sült répa
Macskaőrség:   Nem lehet elég kicsi zúg
Napi videó:   A halászsas lecsap
Napi fotó:  Csak sorban

(via)