Varázslatos és egyedi látvány.

A világ érdekes Ázsia úszó piac

 

Az úszó piacoknak hatalmas jelentőségük van az olyan délkelet-ázsiai országokban, mint Thaiföld, Indonézia, vagy Vietnam. A folyók az országutakat pótolják, és a kistermelőknek és a kereskedőknek lehetőséged ad arra, hogy gyorsan és közvetlenül elérjék a vásárlóikat.

A világ érdekes Ázsia úszó piacA világ érdekes Ázsia úszó piacA világ érdekes Ázsia úszó piacA világ érdekes Ázsia úszó piacA világ érdekes Ázsia úszó piacA világ érdekes Ázsia úszó piacA világ érdekes Ázsia úszó piacA világ érdekes Ázsia úszó piacA világ érdekes Ázsia úszó piacA világ érdekes Ázsia úszó piacA világ érdekes Ázsia úszó piacA világ érdekes Ázsia úszó piacA világ érdekes Ázsia úszó piac

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint nyolcvanezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

(via)

A világ érdekes Ázsia úszó piac