Reggel nem tudhatod, milyen állat néz be az ablakodon.A világ érdekes természet szálloda wildlife

 

A turizmusban néhány éve tűntek fel a „wildlife” szállodák. Ezek olyan vendéglátóhelyek, amelyek csaknem minden megszokott kényelmet és luxust biztosítanak. De nem egy nagyvárosban vagy a tengerparton állnak, hanem minden civilizációtól távol, a természetben. Legyen ez esőerdő, szavanna, vagy dzsungel, a vendég kéznyújtásnyi távolságra kerül a vadontól. Ennek már semmi köza Tarzan élményhez. Ehhez nem kell expedícióra menni, nem kell sátorban aludnia, és konzervet enni. Igazi ötcsillagos szállodai kiszolgálást kap a pénzéért. Legnépszerűbbek az afrikai wildlife szállodák, ahol a szavannán akár sok kilométerre el lehet látni, és bármely pillanatban gyönyörű állatokat láthat. Az egyik legjobb a botswanai Sandibe Safari Lodge.

A világ érdekes természet szálloda wildlifeA világ érdekes természet szálloda wildlifeA világ érdekes természet szálloda wildlifeA világ érdekes természet szálloda wildlifeA világ érdekes természet szálloda wildlifeA világ érdekes természet szálloda wildlifeA világ érdekes természet szálloda wildlifeA világ érdekes természet szálloda wildlifeA világ érdekes természet szálloda wildlifeA világ érdekes természet szálloda wildlifeA világ érdekes természet szálloda wildlifeA világ érdekes természet szálloda wildlifeA világ érdekes természet szálloda wildlifeA világ érdekes természet szálloda wildlifeA világ érdekes természet szálloda wildlifeA világ érdekes természet szálloda wildlifeA világ érdekes természet szálloda wildlifeA világ érdekes természet szálloda wildlifeA világ érdekes természet szálloda wildlifeA világ érdekes természet szálloda wildlifeA világ érdekes természet szálloda wildlifeA világ érdekes természet szálloda wildlifeA világ érdekes természet szálloda wildlifeA világ érdekes természet szálloda wildlifeA világ érdekes természet szálloda wildlifeA világ érdekes természet szálloda wildlifeA világ érdekes természet szálloda wildlife

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közel 100.000 főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

(via)

A világ érdekes természet szálloda wildlife