Elsőre szuperötletnek tűnik. De nem az.A világ érdekes sátor átlátszó

 

Arra tökéletes, hogy csodás fotókat lehet vele készíteni a közösségi oldalakra. De kinek ajánlható ez a sátor? Talán azoknak, akik olyan helyeken túráznak, ahol egyetlen emberrel sem találkoznak. Szép a kilátás minden irányba, de akit a kilátás érdekel, az úgyis kimászik a sátorból. A csillagokat úgyis a szabad ég alól nézzük, mert az átlátszó ponyva is torzít.

A világ érdekes sátor átlátszó

De egy kempingben utálnám, ha mindenki tudná, mit csinálok a sátorban, vagy bámulnának, miközben alszom. De a szerelmi életről biztos le kell mondani.

A világ érdekes sátor átlátszóA világ érdekes sátor átlátszóA világ érdekes sátor átlátszóA világ érdekes sátor átlátszóA világ érdekes sátor átlátszóA világ érdekes sátor átlátszóA világ érdekes sátor átlátszóA világ érdekes sátor átlátszóA világ érdekes sátor átlátszóA világ érdekes sátor átlátszóA világ érdekes sátor átlátszó

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közel hatvanötezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

(via)