Azt hittem, ilyen csak a mesében van.A világ érdekes ló aranyhaj

 

Vihar egy nyolcéves Haflinger kanca, akiből az Instagram sztárja lett hosszú, hullámos sörénye miatt. Naomi Beckers , a 24 éves diák és vállalkozó két évvel ezelőtt vásárolta meg Stormot a korábbi tulajdonosától, miután beleszeretett a ló hihetetlen sörényébe. Érdekes módon nagyon hasonlított a lány saját szőke, göndör fürtjeire. Bár már volt egy Instagram oldala, Naomi úgy döntött, nyit neki egy újat, ahol az emberek követhetik a fejlődését. De soha nem képzelte, hogy ilyen népszerű lesz, most közel 35 000 követővel rendelkezik, így az egyik legkedveltebb ló a fotómegosztó közösségi hálózaton.

A világ érdekes ló aranyhajA világ érdekes ló aranyhajA világ érdekes ló aranyhajA világ érdekes ló aranyhajA világ érdekes ló aranyhajA világ érdekes ló aranyhajA világ érdekes ló aranyhajA világ érdekes ló aranyhajA világ érdekes ló aranyhajA világ érdekes ló aranyhajA világ érdekes ló aranyhajA világ érdekes ló aranyhajA világ érdekes ló aranyhajA világ érdekes ló aranyhaj

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közel hatvanötezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog: 
Macskaőrség:  Babák és cicák  
Napi videó:  
Képzeletbeli szinkronválogatás  
Napi fotó: 
Egy kicsit megpihent

(via)