Szülői szeretet az állatvilágban. Goran Anastasovski szlovén fotográfus lenyűgöző képei.

állat szülő gyermek kapcsolat

 

Goran leginkább az állatokra és az állatvilágra koncentrál. Ezekben az években sok állatot lefényképezett, de a kedvence,  a köztük lévő kapcsolat volt.

Ha úgy gondolod, hogy az anya és a gyermek közötti kapcsolat csak az emberek között erős, akkor tévedsz. Ezekkel a képekkel azt akarja megmutatni, hogy az állatvilágban az anya és gyermeke közötti hihetetlen kötés ugyanaz, vagy talán még erősebb is, mint a mi világunkban.

állat szülő gyermek kapcsolatállat szülő gyermek kapcsolatállat szülő gyermek kapcsolatállat szülő gyermek kapcsolatállat szülő gyermek kapcsolatállat szülő gyermek kapcsolatállat szülő gyermek kapcsolatállat szülő gyermek kapcsolatállat szülő gyermek kapcsolatállat szülő gyermek kapcsolatállat szülő gyermek kapcsolatállat szülő gyermek kapcsolatállat szülő gyermek kapcsolatállat szülő gyermek kapcsolatállat szülő gyermek kapcsolatállat szülő gyermek kapcsolatállat szülő gyermek kapcsolatállat szülő gyermek kapcsolatállat szülő gyermek kapcsolatállat szülő gyermek kapcsolatállat szülő gyermek kapcsolatállat szülő gyermek kapcsolatállat szülő gyermek kapcsolatállat szülő gyermek kapcsolatállat szülő gyermek kapcsolatállat szülő gyermek kapcsolat

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel kilencvenötezer főt számláló Toochee közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

(via)