A minimalizmus szépsége a vad természetben. A világ érdekes nyilvános  vécé msodó

 

Azon lehet vitatkozni, hogy ez-e a világ legszebb nyilvános illemhelye, de ha az autóút melletti hasonló műintézményekre gondolunk, kategóriájában garantáltan viszi a pálmát. A merészen minimalista vonalvezetés oldalt a tengerrrel és a háttérben a vad hegyekkel összességében nagyon izgalmas.

A WC az Fv17 úton található, nem messze Gildeskål városától. A 433 km hosszú Helgelandskysten festői útvonal - amelyhez a mellékhelyiség hivatalosan is tartozik - nemrégiben hatalmas felújításon esett át több mint 1,5 millió euró értékben. Ennek a felújításnak a része a műalkotásnak tűnő WC kialakítása volt.

Sajnos beltéri képet nem találtam.

A világ érdekes nyilvános  vécé msodóA világ érdekes nyilvános  vécé msodóA világ érdekes nyilvános  vécé msodóA világ érdekes nyilvános  vécé msodóA világ érdekes nyilvános  vécé msodóA világ érdekes nyilvános  vécé msodóA világ érdekes nyilvános  vécé msodóA világ érdekes nyilvános  vécé msodóA világ érdekes nyilvános  vécé msodóA világ érdekes nyilvános  vécé msodóA világ érdekes nyilvános  vécé msodóA világ érdekes nyilvános  vécé msodóA világ érdekes nyilvános  vécé msodóA világ érdekes nyilvános  vécé msodóA világ érdekes nyilvános  vécé msodóA világ érdekes nyilvános  vécé msodóA világ érdekes nyilvános  vécé msodóA világ érdekes nyilvános  vécé msodóA világ érdekes nyilvános  vécé msodó

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közel hatvanötezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

(via)