Az átjáró nem Narniába, de egy jobb világba vezet.

 

A mexikói Tijuana városban a mexikói és az amerikai hatóságok rajtaütöttek egy házon, ahol 9 embert vettek őrizetbe. A ház nagy ruhásszekrényéből lejárat nyílik a föld alá, ahonnan egy alagút vezet át a Mexikó-USA határ túloldalára. Az alagút 150 méter hosszú, szellőzéssel és világítással felszerelve. A mexikói maffia itt csempészte át az embereket az Egyesült Államokban. Az elmúlt 10 évben több alagút is lebukott, de ez az eddigi legjobban megépített és felszerelt. Az alagútban két marihuána téglára és metamfetamin nyomára bukkantak.

Az alagútra, amely mindössze 12 kilométerre volt a hivatalos határátkelőtől, most állandó őrség vigyáz, és hamarosan kiöntik betonnal. 

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel huszonhétezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog: 

Macskaőrség:  A tökéletes önzacskózás

 Napi videó:   Inspirációra van szükséged?

 Napi fotó:  Egy tökéletes zúg

 (via)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...