Rémültél már meg szórakozásból ennyire? ijesztés rémület

 

A kanadai Fear Factory nevű szórakoztató intézmény egyfajta kísértetkastély. A horrorisztikus szórakozás lényege, hogy minél jobban megrémítsék az erre vágyó vendéget. A túra közben fotók készülnek a vendégekről, amit megosztanak az interneten. Ha a halálra rémült vendég idegei nem bírják tovább, csak el kell kiáltania magát: "nightmares", vagyis "rémálmok", és az alkalmazottak biztonságosan kikisérik. De sajnos az így menekülő neve felkerül a gyávák listájára. Nem lehetnek rosszak az ijesztgetésben, mert eddig több mint 169 000 név került fel a listára.

ijesztés rémületijesztés rémületijesztés rémületijesztés rémületijesztés rémületijesztés rémületijesztés rémületijesztés rémületijesztés rémületijesztés rémületijesztés rémületijesztés rémületijesztés rémületijesztés rémületijesztés rémületijesztés rémületijesztés rémületijesztés rémületijesztés rémületijesztés rémületijesztés rémületijesztés rémületijesztés rémületijesztés rémületijesztés rémületijesztés rémületijesztés rémületijesztés rémületijesztés rémületijesztés rémületijesztés rémületijesztés rémületijesztés rémületijesztés rémületijesztés rémületijesztés rémületijesztés rémületijesztés rémületijesztés rémületijesztés rémületijesztés rémületijesztés rémületijesztés rémületijesztés rémületijesztés rémületijesztés rémületijesztés rémületijesztés rémületijesztés rémületijesztés rémületijesztés rémületijesztés rémületijesztés rémületijesztés rémületijesztés rémületijesztés rémületijesztés rémületijesztés rémületijesztés rémület

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint nyolcvanötezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

(via)

ijesztés rémület