Nemrégiben csemegéztem a világ abszurd szextörvényeiből, és örömmel láttam, hogy tegnap este a Heti Hetes is ezeknek szentelte a műsor utolsó öt percét. Nem véletlenül maradt ki a felsorolásból az Egyesült Államok, amely törvényhozói prüdériában is verhetetlen. Akár állami, akár helyi törvényekről van szó, a prűdség és az ostobaság csimborasszói lettek a törvényekben lefektetve. Nem tudni, hogy ezek közül a törvények közül, hány van még érvényben, de mindenképpen érdemes végigolvasni. De igazán arra lennék kíváncsi, milyen jogi környezet, milyen rendőrségi intézkedés hívta életre a törvényeket.

 

Állami törvények:

- Arizonában tiltott kettőnél több vibrátort tartani egy háztartásban.

- Hawaiin ha egy 18 éven aluli lányról kiderül, hogy volt már szexuális kapcsolata, akkor a szüleinek 3 évre munkatáborba kell vonulni, mert túl szabadelvűen nevelték gyermeküket.

- Georgiában illegális a szexuális együttlét házasság előtt.

- Oregon államban a férjek számára törvénybe ütköző cselekedet aktus közben trágár szavakat kiejteni.

- Wisconsinban tilos orgazmus közben lövöldözni.

- Pennsylvaniában tilos autópálya-díjszedő fülkében kamionsofőrrel szeretkezni.

- Floridában törvényt sért, aki tarajos süllel közösül.

- Utah államban tilos unokatestvérrel házasodni – 65 éves kor előtt.

- Washington államban a férfiak számára teljesen legális állatokkal közösülni – amennyiben az állat kevesebbet nyom 40 fontnál (kb. 18 kg-nál).

- Új-Mexikóban nem tilos a szex az autóban. Csak annyi a megkötés, hogy ne lehessen belátni a kocsiba, legyenek az ablakok lesötétítve vagy lefüggönyözve.

- Iowa államban a csókolózás hossza maximum öt perc lehet.

- Massachusettsben tilos az aktus az állatok jelenlétében.

- Az USA 18 államában illegális az orális szex.

- Az Egyesült Államokban tilos bármilyen veszélyeztetett faj élő egyedeit magán vagy nyilvános szex játékokban, showműsorokban felhasználni - kivéve a rovarokat.

- Washington államban törvény tiltja a szexet a szüzekkel. A szöveg nem sorol fel kivételeket, így az elvileg a nászéjszakára is vonatkozna.

 

Helyi törvények

- Clevelandban (Ohio állam) nem hordhatnak a nők lakkcipőt, hiszen a tükröződés miatt a szoknya alá láthatnak a férfiak.

- Halethrope-ban (Maryland állam) a csókolózás nem tarthat tovább egy másodpercnél,

- Salem (nem tudni melyik, négy államban is van) városában tilos a bérlakásokban meztelenül szeretkezni, még akkor is, ha a házastársakról van szó.

- Willowdale-ben (Oregon állam) a férfiaknak tilos aktus közben káromkodni.

- A Siuox Fallsban (Dél-Dakota állam) található hotelekben minden kétszemélyes szobába két egyszemélyes ágyat helyeznek el és betartják a minimális, kétlábnyi távolságot.  A padlón szeretkezni szintén tilos!

- Rombochban (Virginia állam) tilos lámpafényben szeretkezni.

- Washington DC-ben, az USA fővárosában a hagyományos misszionárius pózon kívül minden más pozitúra tiltott.

- Oblongban (Illinois állam) az esküvő napján tilos a vőlegénynek horgásznia.

- Little Rock-ban, Arkansas állam fővárosában tilos a flört.

- Amesben (Iowa állam) szex után tilos a sör. De a törvény csak a szeretkezés utáni sörivást tiltja, nem vonatkozik a tilalom a borra vagy a pezsgőre.

- Hastingsben (Nebraska állam) csak ruhában lehetséges a szerelmi együttlét. A prüdéria olyan mértéket öltött, hogy a szállodai vendégek is egy-egy fehér, “élére” vasalt hálóinget kapnak, hogy abban feküdjetek le egymással, majd aludni.

- Alexandriában (Minnesota állam) nem szexelhet, akinek kellemetlen a lehelete.

- Las Vegasban (Nevada állam) szeretkezés csak óvszerrel megengedett.

- Willowdale-ben(Oregon állam)  az obszcén beszéd szigorúan tilos! A hálószobából kihallatszó egyértelmű hangok is szabálysértésnek minősülnek. Ha más is meghallja az együttlét zajait, a lihegést, nyögdécselést vagy az ágy nyikorgását, akár a rendőrséget is kihívhatja.

- Dallasban (Texas állam) egy lábnál (30,48 cm) hosszabb vibrátort tilos a munkahelyre vinni.

Csatlakozz a több mint hatezer-ötszáz főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. Minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád. 

Mai fotó: Hóhenger

Ezt láttad már?

A világ legabszurdabb szextörvényei

A legjobb szexi reklámfimek

Disney erotikusan, avagy ha a mesehősök vetkőznek

 Ne hagyd ki a többit sem (ugrás a főoldalra)