Megfejtés a képek után.

 

A megfejtés: Ne legyél szexista, csupán tüsszenteni fognak. Egy érdekes pszichológiai kísérlet arra, hogy a körülmények (párna, vékony ruhapánton kívül csupasz vállak, szétterülő haj) mennyire befolyásolják a világ értelmezését. Ha ugyanezek a lányok széken ülve tennék ugyanezt, nagy valószínűséggel jöttünk volna rá a helyes megoldásra.

2.0 FONTOS: Na, nekem is sikerült belefutnom. Ezeket a képeket régebben egy előadáson láttam, akkor hallottam ezeket az információkat. Rákerestem a neten, és legalább fél tucat helyen rá is bukkantam. Miután megjelent ez a bejegyzés, utána hívták fel rá a figyelmemet, hogy ezek a képek egy olyan honlapról származnak, ahol orgazmusokat mutatnak be. Vagyis az egész kamu, aminek sikerült nekem is bedőlnöm. Elnézést kérek mindenkitől akit akaratlanul félrevezettem.

Bár érdekesség, hogy a dolog valahol mégis működik, hogy egyetlen képet hány féleképpen lehet értelmezni, a körülmények függvényében, jelen esetben a befolyásoló körülmény a kísérő szöveg volt.

Csatlakozz hozzánk a Facebookon, mert van, amit csak ott találsz meg. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.