Szürreális, már-már Trónok harcába illő kép fogadja a Michigan-tó partjára látogatókat.A világ érdekes Michigan-tó jég

 

A sarki légörvény, amely hetekre fagyba burkolta az Egyesült Államokat helyenként mínusz 30 fokra csökkentette a hőmérsékletet. A Michigan-tó vize is befagyott. Most itt a tavasz, a jég elvékonyodott, a hullámzás feltörte a jeget. A szél és a víz közösen egészen elképesztő halmokba tolta a parthoz a jeget.  Mintha egy mesebeli pikkelyes óriás sárkány szunnyadna a parti vízben.

A Parti Őrség óva int mindenkit, hogy a jégre lépjen. Ez a vékony jég még az átlagosnál is bizonytalanabb.

A világ érdekes Michigan-tó jégA világ érdekes Michigan-tó jégA világ érdekes Michigan-tó jégA világ érdekes Michigan-tó jégA világ érdekes Michigan-tó jégA világ érdekes Michigan-tó jégA világ érdekes Michigan-tó jégA világ érdekes Michigan-tó jégA világ érdekes Michigan-tó jégA világ érdekes Michigan-tó jég

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közel hatvanötezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

(via)