A világ első, nem téglalap alakú pályái.A világ érdekes Bangkok foci futball szokatlan szabálytalan forma

 

Bangkokban is pont olyan népszerű a foci, mint a világon bárhol máshol. De a város a világ legzsúfoltabbjai közé tartozik, ezért nincs egyetlen szabad focipályányi hely sem. De azt felfedezték, hogy kisebb-nagyobb szabálytalan alakú területekre még lehet bukkanni a városban. Ekkor jött a Khlong Toei közösség ötlete: a foci fontosabb, mint a pálya. Így születtek meg a szokatlan formájú futballpályák, amelyek maximálisan kihasználják a rendelkezésre álló teret. A kiválasztott területeket megtisztították, burkolatot és felfestést kapott. A környékbeli gyerekek boldogan vették birtokba a furcsa pályákat, és gyorsan alkalmazkodtak a pályák adta új lehetőségekhez.


A világ érdekes Bangkok foci futball szokatlan szabálytalan formaA világ érdekes Bangkok foci futball szokatlan szabálytalan formaA világ érdekes Bangkok foci futball szokatlan szabálytalan formaA világ érdekes Bangkok foci futball szokatlan szabálytalan formaA világ érdekes Bangkok foci futball szokatlan szabálytalan formaA világ érdekes Bangkok foci futball szokatlan szabálytalan formaA világ érdekes Bangkok foci futball szokatlan szabálytalan formaA világ érdekes Bangkok foci futball szokatlan szabálytalan formaA világ érdekes Bangkok foci futball szokatlan szabálytalan forma

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közel hatvanezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog: 
Macskaőrség: Vagány mókus 
Napi videó: 
T-Rex a jetskin 
Napi fotó: 
A kis aranyos

(via)

A világ érdekes Bangkok foci futball szokatlan szabálytalan forma