Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A 3D aszfaltrajz mestere

Míg egyes graffiti "művészek" alkotásai finoman szólva is megkérdőjelezhetőek, mások a városi tereket művészettel töltik meg. Ilyen a Guadalajaraban élő és dolgozó tehetséges Carlos Alberto_GH.

A 31 éves mexikói művész a szürke tereket szürreális jelenetekké alakítja, amelyek a megfelelő szögből nézve szinte életre kelnek. Úgy tűnik, alkotásai kiugranak a járdából vagy a falakból, és a legizgalmasabb az egészben, hogy azt a látszatot keltheti, mintha a kép részesévé válhatnánk.

A művész mesterien játszik árnyékokkal és perspektívával, színes 3D optikai illúziókat hoz létre, amelyek a járókelőket megtorpanásra késztetik, akik a fejüket forgatva keresik a megfelelő perspektívát, megpróbálják kitalálni, honnan kell nézni.3d graffiti mexikói Carlos Alberto_GH

Tovább


Életre kelt művészek

Hadi Karimival idejét annak szenteli, hogy az elmúlt évszázadok híres művészeit 3D-s modellező programok segítségével életre keltse. Így festhettek a valóságban a múlt nagyságai, és így születtek újjá a közelmúlt hírességei.

művész 3D animáció kép

Ludwig Van Beethoven

Tovább


Különleges 3D graffitik

Korábban már bemutattam Sergio Odeith graffitiművészt. Most itt van harminc újabb műve.graffiti 3D

Tovább


Életre kelt festmények

Mintha a Roxfort-kastély élő festményeit látnánk. A Design Crowd nyílt Photoshop versenyén a versenytársak ezt a gondolatot vitték tovább. Az objektumokat (pontosabban az alanyokat) kiemelték a keretből. Ennek a szerkesztési stílusnak nagyon önmagától értetődő neve van "határokon kívül". A festmény korlátai, szó szerint eltűnnek.festmény 3D kiemelés

Tovább


Lenyűgöző 3D graffitik

Csodás optikai illúziók a francia művész, Scarf kezei alól. optikai illúzió graffiti 3D Scarf

Tovább


3D graffiti

A francia művész, Braga Last One térhatású festményei.graffiti 3D Braga Last One

Tovább


Az utcák varázslója 2

A tehetséges művész, Kurt Wenner olyan 3D-s graffitikre specializálódott, amelyek optikai csalódást keltenek, és elhitetik az elmével, hogy a padlón vagy a falon lévő műalkotás valójában háromdimenziós. Kétségtelen, ő az irányzat egyik legtehetségesebb tagja.

Wenner leginkább valósághű utcafestményeiről és krétafalfestményeiről ismert, amelyhez az anamorfózis néven ismert technikát alkalmazza. 35 éve alkot, összegyűjtötte kedvenc munkáit.

Tovább


Lélegzetelállító utcai festészet

A 3D grafika mesterei.A világ érdekes street art utcai művészet graffiti 3D

Tovább


Ne higgy a szemednek

Ha hiszed, ha nem, nincs semmi az asztalon. Ezek csupán egyszerű rajzok egy papírlapon. De a szerb Nikola Čuljić rajzai tökéletesen hintába ültetik az agyad, és te már 3 dimenziós tárgyakat látsz. Az optikai csalódás csodája. A világ érdekes rajz 3D

Tovább


Hihetetlen, de ez mind papírból van

A Torontóban élő "papír-művész", Calvin Nicholls nem mindennapi állatportréi. Calvin lenyűgözően bánik ezzel az egyszerű, de épp ezért nagyon sérülékeny anyaggal.
A világ érdekes kép 3D papír

Tovább

«
1234

Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog