Németországban újították fel és alakították át lakássá ezt a gyönyörű, téglából épített víztornyot.  A tulajdonos egy hétszintes otthonnal büszkélkedhet, amiben négy hálószoba, és öt fürdőszoba kapott helyet. Gondolom, minden családtagnak saját emelete van. A víztornyot 850 000 euróért (246 millió forintért) kínálták eladásra.

 A világ érdekes víztorony lakás

 

A világ érdekes víztorony lakásA világ érdekes víztorony lakásA világ érdekes víztorony lakásA világ érdekes víztorony lakásA világ érdekes víztorony lakásA világ érdekes víztorony lakásA világ érdekes víztorony lakásA világ érdekes víztorony lakásA világ érdekes víztorony lakásA világ érdekes víztorony lakásA világ érdekes víztorony lakásA világ érdekes víztorony lakásA világ érdekes víztorony lakásA világ érdekes víztorony lakásA világ érdekes víztorony lakásA világ érdekes víztorony lakás

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel hetvenötezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

 (via)

A világ érdekes víztorony lakás