Ha már hőségriadó, néhány hűsítő fotó. Egy nagyváros ahol a piacon halomban áll a fagyott hal, a buszok mellett nem meglepő egy rénszarvas-szán sem. Jakutszk a világ leghidegebb nagyvárosa, így mutatják be nekünk hírek, de egyúttal egy egész régió. Jakutföld fővárosa. Oroszország észak-keleti sarka embert próbáló hely. Télen gyakori a -50 Celsius fok. A világ általában csak erről az oldaláról ismeri.
De itt is van tavasz, nyár és ősz. Több nép és sokféle ember él itt. Alex Vasziljev hobbifotós a mindennapi életet mutatja be ezen az embert próbáló helyen.

Jakutföld

 

JakutföldJakutföldJakutföldJakutföldJakutföldJakutföldJakutföldJakutföldJakutföldJakutföldJakutföldJakutföldJakutföldJakutföldJakutföldJakutföldJakutföldJakutföldJakutföldJakutföldJakutföldJakutföldJakutföldJakutföldJakutföldJakutföldJakutföldJakutföldJakutföldJakutföldJakutföldJakutföldJakutföldJakutföldJakutföld

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint 95.000 főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

(via)