Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A legkirályabb garázs autómániásoknak?

Már csak egy kérdésem van: Hol lakik a fickó?

Csatlakozz  a közel ötezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott találsz meg, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Tovább


Csernobili katonai roncstemető

Ezeket a gépeket már nem lehetett megmenteni. A hadsereg által odavezényel helikopterek, teherautók, buszok és munkagépek olyan nagymértékben szennyeződtek, hogy a megtisztításuk többe került volna, mint a járművek. Ráadásul egy ilyen tisztítás, felesleges sugárterhelésnek tette volna ki a takarító személyzetet, és az óriási mennyiségű tisztítószer és szennyezett víz a környezetet szennyezte volna újra el. Ezért Csernobil közelében egy hatalmas mezőt kijelöltek roncstemetőnek, ahol utoljára leparkoltak a járművek vezetői. Vajon hányan élnek még közülük?

Ez még ma is tiltott terület, kerítéssel körülvéve. A sugárzás még 25 év után is veszélyes mértékű.

Tovább


Lehet még fokozni

Sikerült még néhány zseniális garázsajtó posztert begyűjtenem. Kár, hogy csak egy garázsajtóm van.

Tovább


Poszter a garázsajtóra

Egy német cég olyan hatalmas posztereket dobott piacra, amely az unalmas garázsajtók elfedésére szolgál. Így egy nem létező új világ ajtaja tárul fel nekünk, ahol azt rejthet a melléképület, amiről csak álmodunk. Semmi sem szab határt a képzeletünknek.

Tovább


Ha Harry Potter anime lenne....

Csatlakozz  a több mint háromezres közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott találsz meg, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

A karikatúra királyai: Marco Calcinaro

Sztárok karikatúristája: Patrick Storgulski

Tökéletes testfestés

 

Ne hagyd ki a többit sem (ugrás a főoldalra)

Tovább


Táj a nyakadban

Válaszd ki a kedvenc tájadat a Google segítségével, és mi ékszert készítünk belőle. Egy internetes vállalkozás ugyanis ezt vállalja.

Tovább


Látod a horizontot?

A természet számtalan csodájával képes elkápráztatni minket. De a véletlen, vagy éppen a fotós tudatos beállítása ezt a hatást még képes fokozni. A természetes tükröződést olyan mesteri fokon lehet alkalmazni, hogy akár eltűnhet a határ ég és föld között. Nem ily olyan egyszerű megtalálni a horizontot ég és föld között.

Tovább


A föld kincsei: az oregoni Kráter-tó

7700 éve egy vulkán beroskadt kráterében Amerika egyik legszebb tava alakult ki.

Oregon állam bővelkedik természeti szépségekben. A Wilamette alföldtől keletre a Cascade-hegység csúcsai emelkednek. A hegyláncolatnak meglehetősen egyenetlen felszíne van. A hegyvidék legmagasabb csúcsai 3000 méternél is magasabbak. A hegycsúcsok között sok tavat találhatunk, többek között a Kráter-tavat a Mazama-hegyen.

Tovább


Norvégia csodái: A Kjerag és a Kjeragbolten-kő

"A hely úgy néz ki, mintha egy óriás kettécsapta volna baltájával a hegyet, és a rést kitámasztotta volna egy kővel."

A Szószék-sziklától nem messze található Norvégia egyik legismertebb hegye, a Kjerag. A Lysefjord felett függőleges falként emelkedik a hegy 1110 méteres magasságig. A hely rendkívül népszerű a turisták és a bázisugrók között, azon kevés helyek egyike, ahol az ugrók törvényesen gyakorolhatják a sportot.

Tovább


Létezik a Gyűrűk ura és Középfölde erdeje

Létezik egy erdő, amely úgy néz ki, mint ahogy a vadont leírta Tolkien leírta a Gyűrűk urában. Ez az erdő Angliában, Gloucestershire megyében található. Tolkiennek sem ismeretlen a környék, valószínűleg ez a mesebeli erdő inspirálta Bakacsin-erdő és Öreg-erdő megírásakor.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog