Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Világsztárok a maszkok mögött

A maszkmesterek az évtizedek alatt elképesztő tökélyre fejlesztették a színészek eltüntetésének és mesebeli karakterekké változtatásának technikáját. Ismert sztárokat képesek úgy átalakítani, hogy gyakran rájuk sem ismerünk. De gyakran előfordul, hogy csak az eljátszott karakter lesz világhírű, és nem is sejtjük kit rejtenek a maszkok. Krimi, horror, sci-fi, fantasy, vagy csak egy elmebeteg vígjáték. Csak a stáblistáról, vagy még onnan sem tudhatjuk meg az igazat. A filmtörténet néhány ismert karaktere, és hogy kit rejt a maszk.

Tovább


A legszerencsésebb fickó

Bizonyos körökben nagy coolság drága autókkal elhagyatott utakon száguldozni, akár a filmekben. Csak arról az apróságról felejtkeznek el gyakran, hogy a filmekben a látszólag céltalan száguldást a kaszkadőrök ezerszer elpróbálták. Az utat ismerik mint a tenyerüket, pontosan tisztában vannak autójuk képességeivel, az utat lezárták és rendőrök biztosítják.

Épp emiatt szoktak ezek az amatőr száguldások csúfos véget érni. Az itt látható képeken a világ legszerencsésebb fickójának autója látható. Autóval száguldott az erdei úton, csak arra nem számított, hogy a területre vezető utat sorompóval szokták lezárni. Sofőrünknek azonban az átlagosnál nagyobb pechje volt, mert a sorompó kivételesen félig nyitva volt. Ahelyett, hogy összetörte volna a sorompót, a masszív vascső egyszerűen felnyársalta az autót. A cső vége az utastérben, a vezetőülésnél állt meg.

Tovább


Mire képes a természet, ha az ember rásegít

Tovább


Így lopd a McDonalds logót

Egy földkörüli séta, avagy a világon mindenfelé hogy próbálják a maguk hasznára fordítani a éttermek és büfék az amerikai gyorsétteremlánc népszerűségét. A jogászoknak biztos nem csekély fejtörést okozhat, hogy a hasonlóság hol meríti ki a védjegybitorlás tényállását.

Tovább


A természet csodái: a szerelem-alagút

Ez az gyönyörű növényalagút ékes példája annak, mennyire nem ismerjük a környező országok természeti csodáit. Ez az erdei vasúti szakasz Ukrajnában, Kleven mellett található. A helyiek a szerelem alagútjának hívják.Romantikus séták, és nem ritkán házasságkötések színhelye. Nem kis munka lehet ilyen szép állapotban tartani ezt a csodát.

Tovább


Mercedes TRON

Mindig ámulattal csodáljuk a koncepcióautókat, amelyek a leggyakrabban nem készülnek el, de csodálatos perspektíváit mutatja be a lehetséges fejlődési irányoknak. Tisztelettel gondolunk az autógyárak tervezőinek fantáziájára, holott gyakran külsős dizájnerek álmait láthatjuk.
Ezek között az álmodók között magyarok is találhatók. Pédául Várdai Péter, akinek műhelyében a Mercedes két különleges változata született meg.

Tovább


A rendőrség Nagy Testvér lett

A rendőrség eszköztárában újabb fegyver bukkant fel, amellyel pénz nyúlhatnak le rólad.

Tovább


Faragott gumiabroncsok

Kreatív újrahasznosítás, vagy a XXI. század népművészete a gumiabroncsokba faragott régi motívumok.

A tehetséges, sokoldalú művész és dekoratőr Wim Delvoye Belgiumban él. Létrehozott egy varázslatos gyűjteményt lenyűgöző dekoratív gumiabroncsokból. A gyűjtemény címe "Pneumatikus". Ez a kollekció használt gumikból áll,,amelyekbe kézzel faragott bonyolult mintákat és virágmotívumokat. Delvoye saját személyes módon írja le a műalkotásait. Ironikus módon művészetét "glokális"-nak nevezi, utalva művészete "helyi" és "globális" voltára.

Tovább


A természet csodái: A kínai Tündérhíd

A világ legnagyobb természetes kőhídjáról csak most hallhatott először a világ.

Kína évtizedes elzártsága miatt sokáig nem tudhattuk, milyen elképesztően szép tájai vannak az országnak. Ezek közül az egyik a világ legnagyobb természetes kőhídja, a Tündérhíd. Mostanáig a világ számára ismeretlen volt, amíg valaki észre nem vette a Google térképén.

Tovább


Futurisztikus elektromos roller

Ilyet kérek jövőre. Vagy talán azután…

Jaepyung Lee dél koreai ipari dizájner megtervezte álmaim rollerját. Kecses, elegáns, futurisztikus, abszolút High-Tech. És van stílusa.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog