Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Utrechti lebegő prostik

A holland város Utrecht két helyről híres igazán: a gépzene múzeumról, és a lebegő prostikról.

A város bordély-negyede egy csatornán úszik A Zandpad mellett. A lányok uszályokon dolgoznak.

Tovább


Utolsó ötlet a magyar foci megmentésére

Próbálkozzunk egy utolsó edzőcserével, de horvát módra. Ő Tihana Nemcic. A 25 éves egykori modell Horvátországban az NK Viktorija Vojakovac futballcsapat edzője. Ő az első női vezetőedző a futball történetében, akit egy férfi labdarúgócsapat élére neveztek ki. Rá talán jobban hallgatnának a fiúk, vagy talán ő tudná őket motiválni. Az a gyanúm, a csapat gyorsan feljebb kerül az ötödosztályból, de az biztos, hogy a jegybevételek meg foknak ugrani.


Tovább


Hajón úszó erdő

A hajóroncsot meghódította a természet.

Mintha valahol a vadregényes dzsungelben, egy ismeretlen folyó partján lennénk.

Ausztrália, Sidney, Homebush-öböl. A látszat ellenére a kép egy világváros közepén készült.

Tovább


Csalóka térhatású rajzok

Ramon Bruin 30 éves holland autodidakta, szabadúszó művész. Az ideje nagy részében airbrush technikával egyedi festményeket és freskókat készít motorkerékpárokra, sisakokra, gitárokra, és még sok másra. Hobbija a térhatású, optikai csalódást okozó rajzok készítése. Megtalálod a Facebookon is.

Tovább


A svéd mozdonyvezető-fiúk szoknyában járnak

A svédországi Roslagsbanan-vonalon furcsa viseletben bukkantak fel a férfi mozdonyvezetők.

Szoknyában dolgoznak

Tovább


Miért érdemes horgászni?

Lehet rizsázni arról, hogy a pecázás megnyugtat, ellazít, blablabla, de az igazi cél akkor is a nagy fogás. Az igazi nagy fogás, amitől a többi pecás arcára kiül a sárga irigység, és legszívesebben van magát fojtaná a vízbe, vagy azt, aki az óriást a kezében tartja. Néhány igazi rekorder fogás:

Tovább


Hihetetlen 14 éves képmanipulátor

A mindössze 14 éves Zev Hoover az internet egyik legújabb fotós sztárja.

A Massachusetts állambéli Natickban élő srác tehetséges fotós, és többek között kitűnő makró-fotókat készít. Azonban itt még nem áll meg tudománya.

Tovább


Orosz terminátor

Ez az orosz katona kijátszotta a halált. Lövöldözés tört ki egysége, és csecsen fegyveresek csapata között. A katonát pont a homlokán találta el egy AK-47-es karabély lövedéke. Valószínűleg óriási szerencséje volt, és egy gellert kapott, jócskán lelassult lövedék találta el, különben esélye sem lett volna a túlélésre. Mindenesetre a katona nem esett pánikba, és nyugodtan tűrte, hogy társa egy fogóval kibányássza a lövedéket. Érzékenyeknek nem ajánlott képsorozat és videó.

Tovább


A földdel vált egyenlővé

Emberemlékezet óta nem ért el ereje teljében lévő tornádó ilyen sűrűn lakott területet. Az Oklahoma Cityre hétfő délután lecsapó forgószél elképesztő pusztítást végzett, és nem kímélte Moore városát sem . A szél sebessége elérte a 320 km/órát. A vihar két iskolát is romba döntött Gyakorlatilag a földdel tette egyenlővé a város egyes részeit. A tornádónak legalább 91 halálos áldozata volt, köztük 40 kisgyerek. 230 embert, köztük 45 gyermeket szállítottak kórházba. Megrázó képek Moore-ból.

Tovább


34 ujjú fiú

Indiában született kisfiú tartja a genetikai betegségek egyik világrekordját: 34 ujjal született.

A polydactylia, egy örökletes genetikai rendellenesség, amely felesleges számú ujjakat okoz.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog