Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ahol gleccserek voltak

Az általános felmelegedés következtében így tűnik el a jég, és húzódnak vissza a gleccserek. Az animált gifek a gleccserek egy régebbi és egy mostani képét úsztatják össze. A képek mindkét esetben ugyanarról a pontról készültek.

Tovább


Hópihék, ahogy még nem láttad

Egy orosz fotós elképesztő képei.

Tovább


Repülőgép-szálloda

A stockholmi Arlanda repülőtér mellett különleges szálloda áll: egy valódi repülőgép.

A Boeing 747-200 utasszállítót tulajdonosa a leselejtezés után vásárolta meg azért, hogy szállodává alakítsa.

Tovább


Ágyból nézni az elefántitatót

Zanbiában, az Alsó Zambezi Nemzeti Parkban áll ez a különleges luxus apartman a Chongwe folyó partján. A ház és a környezet önmagáért beszél. Az ágyból nézni hajnalban a folyóból ivó állatokat, vagy a fürdőző elefántokat, nem mindennapi élmény. Napi bérleti díja 2000 dollárról indul.

Tovább


Túlzásba vitt Halloween dekoráció

Oklahoma állam Canadian megyéjében található Mustang városkájában döbbenetes látványra ébredtek a lakók. Az egyik ház garázsa előtt két holttest feküdt, akik meglehetősen bizarr módon végezték. A kiérkező rendőrök szembesültek a ténnyel, hogy nincs holttest, ez csupán a ház tulajdonosának Halloween dekorációja. Az esetből óriási botrány lett. Meddig lehet elmenni a morbid díszítésben?

Tovább


Nevadai csodaház

Egy oázis a sivatagos állam szívében.

Ez az elképesztő épület Boulder city-ben található, Nevada államban, alig egy ugrásra Las Vegastól.


Nagyobb térképre váltás

A ház összesen 858 négyzetméteres, a birtok területe 1,6 hektár.

Tovább


A világ legnagyobb farakása

A képeken a svédországi Byholma város használaton kívüli repülőtere látható. Svédországban helyi látványosság lett, miután gigantikus fa-lerakatot csináltak belőle.

Szinte elképzelhetetlen a halom mérete: 13 méter magas és 2000 méter hosszú. 12 sorban fekszenek a 5-6 méteres fatörzsek.

Tovább


Fej nélküli portrék

A 19. században még nyoma sem volt a photoshopnak, de a képek manipulálásához már értettek. Egy időben divat volt a fej nélküli portrék készítése. Egy kis gyűjtemény a bizarr képekből.

Tovább


Elhagyott western világ

Elhagyott díszletváros a spagetti western fénykorából. Ezen a helyen több mint kétszáz filmet forgattak a hatvanas és hetvenes években. A korszak legnagyobb sztárjai fordultak meg itt. Itt csapott össze, a jó, a rossz és a csúf, de megfordult itt Henry Fonda és Elizabeth Taylor is. De a western kiment a divatból, a Fort Bravo Texas Hollywood Film Studio végleg bezárta kapuit. Ma már csak turisták sétálnak az utcákon.

Tovább


Csúszda a disznóknak

Egy holland gazda az állattenyésztő telepén a disznóknak beállított egy csúszdát. A malacok örömmel csúszdáznak le rajta, és érkeznek meg a híg sárba.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog