Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Furcsa állatok

A Photoshop varázslói:

Tovább


Kétszínű folyó

Braziliában van a világ egyik legszebb és legkülönösebb vizi csodája, amely turisták százezreit vonzza.

Brazília egyik legnagyobb városa Manaus amely két folyó, a Rio Negro és az Amazonas (bár itt még Rio Solimőesnek hívják) egyesülésénél fekszik.

Tovább


A világ legdrágább lakása

A világ legdrágább penthouse lakása Monacoban vár gazdájára.

A penthouse lakásoknak a következő kritériumoknak kell megfelelniük: legfelső emelet, nagy alapterület (legalább 120-150 nm), a terasz mérete eléri a lakás alapterületének legalább felét, a lakás legalább két oldalról "nyitott", a lift a lakásban áll meg (speciális kártya vagy kód), nagy belmagasság.

Ezeknek bőven megfelel ez az eladó otthon. Monaco új felhőkarcolója, a Tour Odeon egyben a városállam legmagasabb épülete is: 49 emeletes, és 170 méter magas.

Tovább


Világ legőrültebb szállodája

Ilyet ház csak akkor születhet, ha Salvador Dali Gaudiról álmodik. Vagy fordítva. (videó a végén)

Vietnam Da Lat nevű településén található az Őrült ház nevű szálloda, amelyet vietnami nyelven Nha Khung Hang Nga-nak hívják.

Tovább


Az úszó malacok szigete

A Bahama-szigetek egyikén, a lakatlan Big Major Cay hófehér homokos fövenyén mintha egy mese kelt volna életre. Malacok napoznak a homokban…

és úsznak a tengerben.

Ez csak az ő birodalmuk. Ember nem él itt.

Tovább


Minden idők legdurvább lánykérése

Az igazán szerelmes férfi hajlamos arra, hogy nagy nyilvánosság előtt csináljon hülyét magából. Az elmúlt években divatba jöttek a különleges lánykérések, az ügyesen megszervezett Flash mob, vagyis villámcsődület lánykérések. Sok ember a legváratlanabb helyen kezd el énekelni és táncolni, aminek a csattanója a kiszemelt hölgy váratlan megkérése.

Erre alapozva a Fox TV új műsort készített, amelyre szerelmes férfiak jelentkezhettek, hogy ilyen látványosan kérjék meg barátnőjük kezét. A csatorna kitett magáért, a show első részében leszervezte minden idők egyik leglátványosabb átverését és lánykérését. Mindezt megfejelték azzal, hogy azonnal össze is adták a párt.

Tovább


Űrhajós 1102-ben

Időutazó? Idegen lény? Ki ez a rejtélyes figura? Űrhajós 1102-ben, ezzel a rejtélyes címmel küldtek nekem egy fotósorozatot, amely különleges rejtéllyel kecsegtetett.

A fotókon a Salamancai katedrális:

Tovább


Legrosszabb börtönből luxusszálloda

Hollandia legrosszabb hírű börtönéből luxusszálloda lett. A Het Arresthuis közel százötven éven át szolgált börtönként, míg 2007-ben el nem költöztették az utolsó rabot is. Az épületet megvásárolták, felújították, és exkluzív szálloda lett belőle. Nem az a most divatos, megőrizzük a börtönérzést, hogy egy-két éjszakát itt borzongjanak a vendégek, hanem igazi luxust kap, aki itt tölt néhány éjszakát. Persze lehet rabruhában bulizni, a rácsok és a zárkaajtók is megvannak még, de minden más. Minden nagyon más. Azt hiszem, nem ilyen cellákra és konyhára emlékeznek a hajdani lakók. Egy éjszakára egy kétágyas szoba 140-220 euró.

Tovább


Téli játék: itt a kocsim, hol a kocsim

Tovább


A világ legkülönösebb csodái: Tűzesés a Yosemite parkban

A sziklákon mintha tűz folyna le, pedig csak víz. A természet különlegesen szép tüneménye.

A Kaliforniában található Yosemite National Park (Yosemite - indián eredetű szó, és grizzlyt jelent) geológiai érdekességek százait rejti.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog