Az angliai Loughboroughban 22 évvel korábban nyílt meg a Carillon Court pláza. Később elfelejtették, hogy korábban a helyén állt egy népszerű pub, amelyik a The Green Man névre hallhatott. Karbantartás közben véletlenül fedezték fel, hogy a kocsma földalatti része megvan a pláza alatt. Máig rejtély, hogy annak idején ki döntött úgy, és miért, hogy nem töltik fel a pincét. A pincehelység gyakorlatilag teljesen ép, csak a 22 év bezártság nem tett jót neki. Hozzáfogtak a kitakarításához és rendberakásához.

A világ érdekes Pláza pub kocsma elfelejtett

 

A világ érdekes Pláza pub kocsma elfelejtettA világ érdekes Pláza pub kocsma elfelejtettA világ érdekes Pláza pub kocsma elfelejtettA világ érdekes Pláza pub kocsma elfelejtettA világ érdekes Pláza pub kocsma elfelejtettA világ érdekes Pláza pub kocsma elfelejtettA világ érdekes Pláza pub kocsma elfelejtettA világ érdekes Pláza pub kocsma elfelejtettA világ érdekes Pláza pub kocsma elfelejtettA világ érdekes Pláza pub kocsma elfelejtett

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel nyolcvanötezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

(via)

A világ érdekes Pláza pub kocsma elfelejtett