A világ legjobb edzés-ötlete.

 

Futni fárasztó, és gyakran unalmas, különösen akkor, ha csak a stopper az ellenfelünk. De ha üldöznének? Ha az életünkért rohannánk? Ha nyomunkban zombik loholnának? Mindjárt szárnyakat kapnánk.

E heti „ezeddignmiértnemjutottsenkinekazeszébe” ötlet ebből született meg. A „Zombie, Run” nevű alkalmazás több mint egy futás segítő tréner-applikáció. Egy kalandban vehetünk részt. Egy zombik uralta világban járunk, ahol futárként küldetést kell teljesítenünk. Élelmiszert, gyógyszert kell szereznünk, vagy csak menekülni? Mindegy, de a bázis rádión arra kér minket, fussunk, fussunk.

Az applikáció egy hangjátékot futtat, amely a bázissal tartott rádiókapcsolatként utasít bennünket.  Idővel megismered az embereket az az Abel Township bázison, és érdekelni kezd, hogy mi történik velük, milyen a történet bontakozik ki. Folyton futsz, mert szeretnéd megtudni, hogy mi történik még ezután. 

Zombies, Run egy free-to-play applikáció iPhonera és Androidra. A játék persze nem teljesen ingyenes. Az új játékos hozzáférést kap az első évad első négy epizódjához, majd minden héten egy újabbat. Ha ehhez nincs türelmed, a bevetéseket megvásárolhatod akár szezonról-szezonra, vagy havi és éves hozzáférést is szerezhetsz.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel huszonhétezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog:  Homokban főtt kávé

Macskaőrség:  Először a vízben

Napi videó:   Tripla-hátraszaltó

Napi fotó:  

 (via)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...