Sokkal veszélyesebb, mint az üvegfenekű híd.

Kína tea ültetvény híd folyósó légi

 

A közép-kínai Hubei tartományban nagy területeken termelnek teát, amelyre a turisták is kíváncsiak. Hogy ne okozhassanak kárt az ültetvényben, és ne akadályozzák a munkát „légi folyosókat” függesztettek a mezők fölé. A függő hidak legalább három méter magasan vannak, és összesentöbb mint 1000 méter hosszúak. Nem igazi hidak, csak néhány kifeszített kötél, rajta rövid deszkák, vagy autógumik alkotják a járófelületet. Igazi kihívás végigmenni.

Kína tea ültetvény híd folyósó légiKína tea ültetvény híd folyósó légiKína tea ültetvény híd folyósó légiKína tea ültetvény híd folyósó légiKína tea ültetvény híd folyósó légiKína tea ültetvény híd folyósó légiKína tea ültetvény híd folyósó légiKína tea ültetvény híd folyósó légi

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel 100.000 főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

 ( Via , Via )

Kína tea ültetvény híd folyósó légi