Sokkal veszélyesebb, mint az üvegfenekű híd.

A világ érdekes Kína tea ültetvény híd

 

A közép-kínai Hubei tartományban nagy területeken termelnek teát, amelyre a turisták is kíváncsiak. Hogy ne okozhassanak kárt az ültetvényben, és ne akadályozzák a munkát „légi folyosókat” függesztettek a mezők fölé. A függő hidak legalább három méter magasan vannak, és összesentöbb mint 1000 méter hosszúak. Nem igazi hidak, csak néhány kifeszített kötél, rajta rövid deszkák, vagy autógumik alkotják a járófelületet. Igazi kihívás végigmenni.

A világ érdekes Kína tea ültetvény hídA világ érdekes Kína tea ültetvény hídA világ érdekes Kína tea ültetvény hídA világ érdekes Kína tea ültetvény hídA világ érdekes Kína tea ültetvény hídA világ érdekes Kína tea ültetvény hídA világ érdekes Kína tea ültetvény hídA világ érdekes Kína tea ültetvény híd

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel huszonkilencezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog: 
Macskaőrség:  Macskák
Napi videó: 
Napi fotó: 
Gyönyörűséges mozdonyfestés

 (via China.com / JSChina.com.cn )

A világ érdekes Kína tea ültetvény híd