A hatvanas évek legextrémebb autótuningja.

Kütyülógia autó tuning Chevrolet El camino Ultimus

 

1965. Az űrverseny legkeményebb időszaka. Az űrkutatást mindenki imádja. Nagyhatalmi versenyfutás, hogy ki juttat embert a Holdra, A sci-fi a népszerűsége csúcsán. Űrhajók, ufók, jetson-család rajzfilm. A képeken egy 1959-es Chevrolet El Camino, amit Tom Holden épített át. Neve Ultimus, egy igazi futurisztikus álom: külön plexikupola, borbély-ülés képcsöves tévé, szalagos magnó, hűtőszekrény minibárral, és arany rádiótelefon. Igazi autótörténelmi kuriózum.

Kütyülógia autó tuning Chevrolet El camino UltimusKütyülógia autó tuning Chevrolet El camino UltimusKütyülógia autó tuning Chevrolet El camino UltimusKütyülógia autó tuning Chevrolet El camino UltimusKütyülógia autó tuning Chevrolet El camino UltimusKütyülógia autó tuning Chevrolet El camino UltimusKütyülógia autó tuning Chevrolet El camino Ultimus

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel huszonkilencezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog:  Hétvégi dizájn: smiley palacsinta
Macskaőrség:  Macska és a róka
Napi videó: Fémszivacsból tűzijáték
Napi fotó:  Esküszöm, valahova ide ástam el

(via)

Kütyülógia autó tuning Chevrolet El camino Ultimus