Kinek támad olyan elvetemült ötlete, hogy egy szigetet építsen egy jacht fedélzetére?

 Nem kell már a szupergazdag jachttulajdonosnak elhajókáznia a trópusi szigetre, ha mindez már a hajó fedélzetén megvan. Ízlés kérdése, hogy zseniális, vagy agyament ötlet.

Ez a jacht még csak koncepcióként létezik, de mivel sok az őrült milliomos odakinn, azt hiszem, majd a vízen is láthatjuk előbb-utóbb.

A Tropical Island Paradise motoros yacht teljes hossza a 90 méter, szélessége 33m. A szuper jacht tíz vendég ellátására alkalmas. A hajótest acélból, és szuperszerkezetű alumínium/FRP keverékből készül. A hajó maximális sebessége 15 csomó lesz, és dízelelektromos motorral lesz meghajtva.

A fedélzetet egy hullámok által ostromolt sziget uralja, természetesen vulkánnal, vízeséssel, pálmaleveles kunyhókkal, saját öböllel.

 

A szuperjacht is rendelkezik helikopter leszálló platformmal, strandként funkcionáló úszó szigetekkel, és sok más finomsággal, mint például könyvtár, mozi, játék- és tornaterem, egy teljesen felszerelt medencével és napozóágyakkal.

Csatlakozz hozzánk a Facebookon, mert van, amit csak ott találsz meg. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.