Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Saját építésű jacht

Egy pár 14 éve töltött azzal, hogy a nulláról felépítsenek maguknak egy minden igényt kielégítő jachtot. A hajótest alumíniumból készült a belső munkák alapanyaga csereznyefa volt. A fóliasátortól a vízreszállásig: 14 év munkája lépésről lépésre.A világ érdekes hajó jacht vitorlás építés

Tovább


Jobban kellett volna vigyázni

Elfelejtettek szólni, hogy óvatosabban pakoljanak egy hatmillió dolláros jachtot. Akkor talán nem így végződik.Isten állatkertje jacht rakodás vizreszállás baleset

Tovább


Szuperjacht 174 millióért

Az ár természetesen dollárban értendő.A világ érdekes jacht szuperjacht Monaco

Tovább


Nem hadihajó, luxusjacht

Hogy lehet úgy feltűnőnek lenni, hogy szinte észre sem vesznek. Kütyülógia jacht katamarán Glider

Tovább


Víz felett repülő jacht

Ha megépül, a következő 20 év tengeri ufó észleléseit ez fogja okozni.

Kütyülógia jacht piramis repül tetrahedron

Tovább


Álomhajó négyféleképpen

Luxusjacht, ami transformersként átalakul.

Tovább


Álomjacht

Egy ajtó kinyílik, és a csónak beúszik a jachtba.

A neve egyszerűen CN 125 J'ade.

Tovább


Lebegő luxus

A Solar Floating Resort koncepció egyedülálló kombinációja egy apartmannak, egy jachtnak és egy tengeralattjárónak, amely kihasználja a nap energiáját, és környezetszennyezés-mentesen, harmóniában a természettel biztosítja a legnagyobb kényelmet.

Telepíthető bármelyik strandra, tengerpartra, hogy maximális komfortot nyújtson a vendégeknek, fokozza a szálloda értékét, mindezt környezetbarát, napelemes energiaellátással. Az SFR felületét borító napelemtáblák biztosítják a szükséges energiát a meghajtáshoz és a fedélzeti rendszerek működéséhez.

Az SFR-t úgy tervezték, hogy maximum hat fő számára kényelmes elhelyezést biztosítson a vízen. Ideális élőhely kikötőkben, miközben a parthoz csatlakozik, mégis megadja a kellő magánszférát. Akár a tökéletes nászút helyszíne lehet.

Minden SFR fedélzetén található két egyágyas és két kétágyas hálószoba, természetesen mindegyikhez tartozik saját fürdő. Tágas konyha, étkező, társalgó áll a vendégek rendelkezésére, elegáns, olasz stílusú dekorációval. A fedélzeten bár és napozóágyak, valamint egy hatszemélyes jakuzzi található.

A Solar Floating Resort legnagyobb különlegessége egy víz alatti kilátóbuborék. A fedélzetről lesétálva hat karosszék fogadja a bámészkodni vágyókat, hogy itt pihenjenek, és élvezzék a zavartalan, 360 fokos, víz alatti panorámát a vastag, kristálytiszta üvegen keresztül.

Kétéves a Toochee Blogzin. Hobbit szokás szerint az ünnepelt ad ajándékot, amit a Facebook oldalunkon találsz.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel tízenegyezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog:  Sütőtők-krémleves különlegesen

Napi videó:   A gepárd futása

Napi fotó:  Fontos a tökéletes kényelem

(via mpd-designs)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Trópusi sziget a jacht fedélzetén

Kinek támad olyan elvetemült ötlete, hogy egy szigetet építsen egy jacht fedélzetére?

Nem kell már a szupergazdag jachttulajdonosnak elhajókáznia a trópusi szigetre, ha mindez már a hajó fedélzetén megvan. Ízlés kérdése, hogy zseniális, vagy agyament ötlet.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog