Megelégelte a túlsúlyt és a gyógyszerszedést. Változtatott és újjászületett.

 

A Kanadai Ontarióban élő Joan McDonald már hetven is elmúlt, amikor orvosai ismét emelni akartak gyógyszeradagján. „Dühös voltam, frusztrált, és rendkívül túlsúlyos. Ízületi bántalmak kínoztak.” – mesélte. Joan úgy döntött, hogy az ügyet a saját kezébe veszi. Sportolni fog, lefogy, és egészséges életet él.  A változások érdekében Joan lánya segítségét kérte, aki jógaoktató, erőemelő -versenyző és profi szakács.

Joan azzal kezdte, hogy csatlakozott Michelle online edzésprogramjához, az erő és az állóképesség fejlesztésére összpontosítva. Ezért még okostelefont is vásárolt, és megtanulta néhány alkalmazás használatát. Napi programjához hozzáadta a sétát, a jóga gyakorlatokat, és a súlyemelést.

"Úgy gondoltam, hogy meg tudom csinálni, és nem voltam hajlandó leállni, bármennyire is ijesztő volt."

„Úgy gondoltam, hogy meg tudom csinálni, és nem voltam hajlandó leállni, bármennyire is félelmetes volt az edzőterembe menni az ízületi gyulladás, a savas reflux és a szédülés miatt."

Három év alatt közel 30 kilót leadott, és szinte új embere lett. Nem kell gyógyszert szednie, és még egy fitnesz magazin címlapjára is felkerült.

Több mint 400 ezer ember követi, hogyan érte el a célját.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közel hatvanötezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

(via)