A világ egyik legszebb szeglete Szamoán található, egész pontosan Upolu szigetén. A Sua névre hallgató hatalmas lyuk – bár nem látszik, -  közvetlenül az óceán partján van. Az óceán hullámzása elmorzsolja a sziklákat, és barlangokat váj a szigetbe. Itt a barlang belseje beomlott, de épségben megmaradt egy kőív, amely elválasztja az óceántól. Egy kis békés, kékvizű, sósvizű medence jött létre. Vize folyamatosan cserélődik, mert az ív alatt továbbra is áramlik a víz, és ki is lehet jutni a végtelen óceánra.

Egyes információk szerint a Sua magántulajdonban van, ha ez igaz, a tulajdonosa az egyik legszerencsésebb ember a földön, vagy nagyon ügyesen választott magának telket.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint tízezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog:   A világ legkirályabb ebédlőasztala

Napi videó:   Akinek egy krokodil a legjobb cimborája

Napi fotó:  Mini bástya a tavacskában

Korábbi bejegyzésekből ajánljuk:

A természet vad szépsége

A természet csodái: csíkos jéghegyek

A természet csodái: A kínai Tündérhíd

(via dailypicdump)