Csináljunk belőle bútort.

Kütyülógia repülőgép alkatrész bútor

 

A Fallen Bútor design stúdió régi repülőgép alkatrészekből készít elegánsnak látszó bútorok. A bútorok tökéletesek a repülés szerelmeseinek, vagy azoknak, aki szereti a hűvös hatású fémbútorokat. A szárnyaktól, az ajtón át, a szárnyakig minden használható.

Kütyülógia repülőgép alkatrész bútorKütyülógia repülőgép alkatrész bútorKütyülógia repülőgép alkatrész bútorKütyülógia repülőgép alkatrész bútorKütyülógia repülőgép alkatrész bútorKütyülógia repülőgép alkatrész bútorKütyülógia repülőgép alkatrész bútorKütyülógia repülőgép alkatrész bútorKütyülógia repülőgép alkatrész bútorKütyülógia repülőgép alkatrész bútorKütyülógia repülőgép alkatrész bútor

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz több mint harminchétezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog: 

Napi videó:  

Napi fotó: 

Macskaőrség:  

 (via)

Kütyülógia repülőgép alkatrész bútor