Ez sokkal királyabb, mint Marty MacFly önbefűző csukája.

Kütyülógia cipő e-ink színváltó mintaváltó

 

A Shiftwear különleges cipő ígéretével gyűjt adományokat. A cipőjüket hajlékony e-ink képernyőből készítik, ezért bármilyen szint, mintázatot, sőt animációt képes megjeleníteni.  A változtatásokhoz elég egy mobil telefonos alkalmazás. A kevlartalú cípő teljesen vízálló.

A cég 25 000 dollárt kért, és már közel 130 000 gyűlt össze. A kért összeg csak a prototípus elkészítésére elegendő, a gyártáshoz 2 000 000 dollárra lenne szükség. A cég bizakodó, terveik szerint 2016-bsn három stílusban is piacra dobják.
Kütyülógia cipő e-ink színváltó mintaváltó

Kütyülógia cipő e-ink színváltó mintaváltóKütyülógia cipő e-ink színváltó mintaváltóKütyülógia cipő e-ink színváltó mintaváltóKütyülógia cipő e-ink színváltó mintaváltó

Kütyülógia cipő e-ink színváltó mintaváltó

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel huszonnyolcezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog: 

Napi videó:  

Napi fotó: 

Macskaőrség:  

 (via)

Kütyülógia cipő e-ink színváltó mintaváltó