Két mostanában  született szuikáta-kölyök. Miami állatkert szurikáta kölyök

 

A Miami Állatkert Florida legrégebbi és legnagyobb állatkertje, és az Egyesült Államokban is az ötödik legnagyobb. Ám annak ellenére, hogy 72 évvel ezelőtt nyitották meg, még sohasem született itt szurikáta. Egészen a közelmúltig. Yam Yam, a Busch Gardens Tampa állatkertből érkezett 8 éves nöstény január 18-án két gyönyörű kölyöknek adott életet.

Miami állatkert szurikáta kölyökMiami állatkert szurikáta kölyökMiami állatkert szurikáta kölyökMiami állatkert szurikáta kölyökMiami állatkert szurikáta kölyökMiami állatkert szurikáta kölyökMiami állatkert szurikáta kölyökMiami állatkert szurikáta kölyökMiami állatkert szurikáta kölyökMiami állatkert szurikáta kölyökMiami állatkert szurikáta kölyökMiami állatkert szurikáta kölyök

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közel hatvanötezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

(via)