Az évtized legőrültebb bulija, amely egyúttal jótékonysági akció is volt.Josh Swain fight harc név

 

2021. április 24-én a nebraskai Lincolnban található Air Parkban több százan gyűltek össze, hogy polifoam csövekkel csépeljék egymást a nevük megtartásáért.

Elmebeteg ötlet, nem igaz? Az esemény ötlete a COVID-19 zárlatok miatti unalomból és abból a frusztrációból született. Josh Swain megunta, hogy nem tud a nevének exkluzívitást kiharcolni a közösségi oldalakon, mert gyakori név. Ezért hirtelen ötlettől vezérelve a Messengeren egy csoportos beszélgetéshez hozzáadott még néhány Josh Swain nevű felhasználót, és ezzel indította a beszélgetést.

Valószínűleg kíváncsiak vagytok, hogy miért gyűltetek ma itt össze mindannyian.

Mert mindannyiunknak ugyanaz a neve....?

2021. április 24-én pontosan 12 órakor találkozzunk ezeken a koordinátákon, (40.8223286°N 96.7982002°W) és megküzdünk, aki nyer, megtarthatja a nevét, mindenki másnak meg kell változtatnia a nevét, egy évetek van felkészülni, sok szerencsét.

Josh Swain fight harc név

Arra azonban nem számított, hogy bejegyzése vírusként fog terjedni a neten.

A megadott koordináták nagyjából véletlenszerűek voltak. Annyiban volt tudatos a választás, hogy az Egyesült Államokon belüli központi elhelyezkedése miatt a nebraskai Lincolnt választotta ki az esemény helyszínéül. A konkrét koordináták azonban egy magánterületen voltak. Az ingatlan tulajdonosa nem egyezett bele egy ilyen nevetséges esemény megrendezésébe.

Ezért a küzdelmet áthelyezték a négy kilométerrel arrébb lévő Air Parkba.

A Josh Fight-ra szombat délelőtt több százan gyűltek össze, sokan Josh keresztnevűek voltak, de a szervezőn kívül csak még egy Josh Swain jött el a bulira.

Josh Swain fight harc név

Három küzdelmet hirdettek meg.

Az elsőben csak a két Josh Swain vett részt, és kő-papír-olló harcban végül a szervező nyert.

A második harcban minden Josh nevű jelenlévő vehetett részt, akik a „pool noodle”-nak nevezett medencékben használt polifoam rudakkal csépelték egymást.

A harmadik küzdelemben mindenki részt vehetett.

A hangulat az eseményen valami elképesztő volt. sok videó készült az eseményről. Az egészben a legviccesebb az volt, amikor mindenki a saját Josh-ának szurkolt, mégis a nézőközönség egyöntetűen harsogta, hogy „ Josh, Josh, Josh, Josh, Josh,”

Josh Swain fight harc név

A legnagyobb sikert egy önjelölt sportkommentátor aratta, aki egy jó meccshez hasonlóan közvetítette az eseményeket. „És akkor Josh előreugrott, és egy váratlan csapással leterítette Josht, majd egy fél fordulattal visszakézből lesújtott Joshra, ezután félre kellett ugrania a rátámadó Josh elől, de már nem tudta elkerülni Josh csapását, és Josh elesett.”

Végül a nap győztese közfelkiáltással egy helyi  négyéves kisfiú, Josh Vinson Jr. lett, akit "Little Josh"-nak hívott mindenki. Egy Burger Kingtől kapott papírkoronával, valamint egy AEW világbajnoki öv replikával koronázták meg.

Josh Swain fight harc név

A kisfiút kétéves korában rohamai miatt az omahai Children's Hospital & Medical Centerben kezelték. Az eseményen egy spontán adománygyűjtést tartottak. A kisfiút kezelő kórház számára több mint 8000 dollár adtak össze, és további közel száz kiló élelmiszer gyűlt össze, amelyet egy közeli élelmiszerbanknak adományoztak.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint 95.000 főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

(via, via)