Millió egy trükk létezik arra, hogyan lehet az undok kollégát, a szemét főnököt, vagy csak simán a havert átverni egy számítógéppel. De kevés olyan elegánsan egyszerű, mégis hatásos módszer létezik, mint ez a kis USB kütyü.

Úgy néz ki, mint bármelyik pendrive, szerényen, és főként ártalmatlannak tűnve meghúzódik akármelyik USB-portra csatlakoztatva. De három olyan kis aljasságra képes, amely megőrjíthet bárkit, aki az adott géppel dolgozik.

Az első, hogy véletlenszerűen ki be kapcsolgatja a Caps Lock billentyűt. Próbáltál már így írni egy levelet, jelentést, vagy akár csak egy jelszót is beírni? A második, hogy véletlenszerűen képes billentyű leütést szimulálni. Könnyedén teleszemeteli a munkádat, csak győzd javítgatni. És végül képes az egér mozgását véletlenszerűen módosítani. Próbálj meg így egy gombot megnyomni, vagy egy ablakot becsukni.

Ha ez nem elég az idegösszeomláshoz, akkor ezt a három funkciót tetszésszerűen lehet kombinálni. Akár mind a hármat egyszerre. Természetesen arra is gondoltak, hogy ne bukjunk le azonnal ahogy a gépre csatlakoztatjuk, egy és tizenöt perc közötti késleltetés beállítható rajta.

A cél az őrületbe kergetés, és nem a károkozás, ezért egy kis biztonsági mechanizmus is beépítésre került. Soha nem szimulálja az „Enter” billentyű leütését, és soha nem ad parancsot dokumentumok mentésére vagy bezárására.

Csatlakozz hozzánk a Facebookon, mert van, amit csak ott találsz meg. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.