Nem kell egy kórháznak ridegnek és félelemkeltőnek lennie.

A Monacóban élő orosz milliárdos üzletember és amatőr építész,  Vaszilij Kljukin egészen elképesztő terveket mutatott be nemrégiben. Az általa megálmodott kórház és gyógyfürdő, nagyon hasonlít egy vitorlás hajóra. Klyukin reméli, hogy a White Sails lesz a világ első kórháza, amelybe senki sem fél bemenni.

Az ötlet Kljukin saját tapasztalataiból született. "Jövőre az űrbe repülök, és félévente az egészségi állapotomat ellenőrizni. A várakozás érzése jó, de amikor közeledem a kórház fehér épülete felé, nem érzem ezt az örömöt. Szeretném megmutatni, hogy lehet olyan kórház, ahol nincs helye a félelemnek. És, hogy az én fiam egyszer azt kérdezi majd a kórházban: "Apa, mikor látogatjuk meg a hajót megint?"

Tavaly az amfAR 20. alkalommal tartotta meg AIDS-gáláját. A rendezvényen licitálni lehetett a Virgin Galactic egyik űrrepülésére. A licitálást 1,2 millió euróval a Monacóban élő 37 éves, ingatlanüzlettel foglalkozó orosz férfi nyerte. A győztes három napot tölt majd DiCaprióval készülve az űrkalandra Új-Mexikóban, majd a Virgin Galactic fedélzetén együtt látogatnak ki az űrbe.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint huszonhatezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Napi videó:   Óz, a nagy varázsló

Napi fotó:  Élmény lehet itt focizni

Macskaőrség:  Szíriai macskamentő

(via)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...