Egy platós alváz és sok munka kellett hozzá.

 

Brian és Joni Buzarde nem akart állandóan ugyanott élni, ezért egy guruló otthon mellett döntöttek. A készen kapható lakóautók nem tetszettek, ezért az építés mellett döntöttek.

7 000dollárért vásároltak egy közel nyolcméteres platós alvázat, és hozzákezdtek az építéshez. Egy szögletes modern forma mellett döntöttek.

A tréler két és fél méter széles, legmagasabb pontja négy méter magas, így külön engedély nélkül is közlekedhet az utakon.

Az oldalfalakat hőszigetelő szendvicspanelekből építették. Hogy igazán szép legyen, kívülről cédruslambériával borították. A belső borításhoz rétegelt nyír furnérlemezt használtak.

A 22 négyzetméteres alapterületet maximálisan kihasználták. Helyet kapott konyha, fürdőszoba, a hálófülkét megemelték, hogy hasznosítani tudják alatta a helyet. A benti padlólapok tároló rekeszeket rejtenek.

Üveg tolóajtó, és hatalmas duplán üvegezett ablakok gondoskodnak a sok természetes fényről.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel huszonnyolcezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog: 

Napi videó:  

Napi fotó: 

Macskaőrség:  

(via)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...