Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Szívmelengető tisztelgés

Ma öt éve, hogy elhunyt Carrie Fisher. Legjelentéktelenebb szerepével lett világhírű, és és nem fantasztikus humorával. A világ előtt soha nem tudta igazán kibontakoztatni tehetségét. Így búcsúztak tőle a világ grafikus művészei. A több száz meglemlékező alkotás közül körülbelül 70 darab.A világ érdekes Carrie Fisher búcsú művészek

Tovább


Graffiti helyett mozaik

Ememem egy Lyonban élő francia művész, aki gyönyörű mozaikokkal tölti meg szülővárosa kátyúit. Az utcai művész így akarja az emberek és a városvezetés figyelmét felhívni az utak és a járdák siralmas állapotára. Mintha egy szürkeségbe temetett, elfelejtett világ bukkanna elő a semmiből. kátyú úthiba mozaikművész Lyon

 

kátyú úthiba mozaikművész Lyonkátyú úthiba mozaikművész Lyonkátyú úthiba mozaikművész Lyonkátyú úthiba mozaikművész Lyonkátyú úthiba mozaikművész Lyonkátyú úthiba mozaikművész Lyonkátyú úthiba mozaikművész Lyonkátyú úthiba mozaikművész Lyonkátyú úthiba mozaikművész Lyonkátyú úthiba mozaikművész Lyonkátyú úthiba mozaikművész Lyonkátyú úthiba mozaikművész Lyonkátyú úthiba mozaikművész Lyonkátyú úthiba mozaikművész Lyon

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint hetvenezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

(via)

Tovább


Alkalmazkodó művészet

A környezetbe illő graffiti, hogy ne legyen olyan unalmas a betondzsungel.

Tovább


Hihetetlen koncepció rajzok

A német művész híres filmadaptációk karakterterveit készíti.
film koncepció művész

Tovább


Inkább nézd meg kétszer

Ne higgye elsőre a szemednek.

Tovább


Akik elég erősek voltak

Komoly súlyt dobtak le magukról.

Tovább


Az örök Mona Lisa II.

A Mona lisa nem csak a klasszikus festészet talán legismertebb darabja, de a popkultúra része is lett. A legendás festmény a digitális művészek egyik kedvenc alapanyaga: mivé lehet formálni a klasszikus festményt? Ki kerülhet a híres hölgy helyére? Vagy milyen más környezetbe lehet áthelyezni az ismert arcot. Két tucat különleges alkotás.Mona Lisa digitális művészet

Tovább


Lélegzetelállító és rémisztő kilátás

Ahova csak nagyon kevesek jutnak el.

Tovább


Utcai művészet és a koronavírus

A graffiti művészek azonnal reagáltak napjaink legnagyobb problémájára.

Tovább


Apa a legnagyobb troll

Stephen Crowley a legszörnyűbb apa, aki csöppet sem vigyáz a lányára. Legalábbis úgy látszk. Mert Stephen a Photoshop mestere, és mindegyik kép ügyes hamisítvány. Egyrészt így akarja felhívni a figyelmet a gyerekekre leselkedő veszélyekre, másrészt Stephen arra akarja ösztönözni az embereket, hogy csontvelő donorokká váljanak, mert lányának csontvelő-transzplantációt kellett elvégeznie.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog