Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Darwin-díj várományosok

És a 2017-es év jelöltjei a következők:

Tovább


A félelmet nem ismerő nők

Bátrak, vakmerőek, vagy csak nem látják a veszélyt?

Tovább


A legfelelőtlenebb apa

Hogyan engedheti ezt meg a gyerekének? A képek után elolvashatod az apa magyarázatát.

Tovább


Veszélyes? Ugyan már!

Tudom én, hogy mit csinálok.A világ érdekes veszélyes

Tovább


Bátor melósok

A vakmerőt csak egy hajszál választja el a hullától.Az isten állatkertje munkás veszélyes bátor vakmerő

Tovább


Ugyan már, mi a legrosszabb, ami történhet?

Ez a három reklám brutálisan az arcunkba vágja, mi az, amiről azt hisszük, velünk úgysem történhet meg. A három útbiztonsági reklám kíméletlen őszinteséggel rántja le a leplet, mi történhet velünk, ha ittasan vezetünk, nem kapcsoljuk be az övet, vagy éppen SMS-ezünk a kormánynál.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel huszonnyolcezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog: 

Napi videó:  

Napi fotó: 

Macskaőrség:  

(via youtube)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Az életveszélyes állatok is lehetnek aranyosak

Jobb ilyenkor találkozni velük.

Tovább


Halálút

Üdvözlet a 319-es kínai állami közúton. Kezdőknek, türelmetleneknek, és tériszonyosoknak nem ajánlott.

Tovább


Miért élnek tovább a nők, mint a férfiak?

A válasz magától értetődő.

Tovább


Legveszélyesebb állatok

Alapvető félelmeink vannak az állatokkal szemben, de ezek az érzelmek leggyakrabban indokolatlanok. Például rettegésünk képzeletbeli ranglistáján dobogós a cápa és a farkas, pedig ha lenne veszélyességi ranglista, még be sem kerülnének az első tizenöt közé. Olyan állatoktól félünk, amelyekkel esélyünk sincs találkozni, míg a jóval veszélyesebb fajokra szeretettel nézünk. Mindez pusztán kulturális hatás, amelyről a meséink, a könyvek, a filmek, és a média tehet. Pozitív és negatív beidegződések. Melyek a ránk nézve legveszélyesebb állatok? Az itt közölt adatok egy átlagos évre vonatkozó becslések, amelyeket a nemzetközi szervezetek tettek közzé. Nem teljes lista, és semmilyen valódi rangsort nem képvisel.

Cápa - kb. 10 halálos áldozat

A Cápa című film óta még azok is ki akarják pusztítani a cápákat, akik sosem mennek a tenger közelébe. Pedig a cápák nélkül összeomlana a tengeri ökoszisztéma. Azért tűnik olyan veszélyes állatnak, mert minden cápatámadásból hír lesz, mert "harapn5t6ak rá" az olvasók. Eközben a búvároktatók azt tanítják, szerencsés az a búvár, aki a vízben megpillantja ezt a fenséges ragadozót. Ha arányba állítjuk, hogy évente hány ember hányszor fürdik a tengerben, ezzel a sok tízmilliárd fürdéssel szemben ez a tíz áldozat elhanyagolható. Gyakorlatilag bármi, amit csinálunk, veszélyesebb ennél.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog