Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A legszebb természetfotók

A Tokyo International Foto Awards 2023 verseny legjobb képei.

fotó verseny

Tovább


Legjobb képek

Az International Photography Awards fotóverseny 2023-as döntősei.

Tovább


32 lány, 32 fantasztikus kép

Van néhány dolog, ami soha nem megy ki a divatból, mint például a  tradicionális ruhák. Egyszer a Miss Mexikó verseny rendezői fotókat tettek közzé a  versenyzőkről, akik az ország tradicionális viseleteinek dizájner változatait öltötték magukra. Nem csak a a ruhák és a lányok gyönyörűek, de remek ötlet volt kivinni őket a stúdióból a való világba. Miss Mexico 2020 szépséverseny ruhák tradicionális

 

Miss Mexico 2020 szépséverseny ruhák tradicionálisMiss Mexico 2020 szépséverseny ruhák tradicionálisMiss Mexico 2020 szépséverseny ruhák tradicionálisMiss Mexico 2020 szépséverseny ruhák tradicionálisMiss Mexico 2020 szépséverseny ruhák tradicionálisMiss Mexico 2020 szépséverseny ruhák tradicionálisMiss Mexico 2020 szépséverseny ruhák tradicionálisMiss Mexico 2020 szépséverseny ruhák tradicionálisMiss Mexico 2020 szépséverseny ruhák tradicionálisMiss Mexico 2020 szépséverseny ruhák tradicionálisMiss Mexico 2020 szépséverseny ruhák tradicionálisMiss Mexico 2020 szépséverseny ruhák tradicionálisMiss Mexico 2020 szépséverseny ruhák tradicionálisMiss Mexico 2020 szépséverseny ruhák tradicionálisMiss Mexico 2020 szépséverseny ruhák tradicionálisMiss Mexico 2020 szépséverseny ruhák tradicionálisMiss Mexico 2020 szépséverseny ruhák tradicionálisMiss Mexico 2020 szépséverseny ruhák tradicionálisMiss Mexico 2020 szépséverseny ruhák tradicionálisMiss Mexico 2020 szépséverseny ruhák tradicionálisMiss Mexico 2020 szépséverseny ruhák tradicionálisMiss Mexico 2020 szépséverseny ruhák tradicionálisMiss Mexico 2020 szépséverseny ruhák tradicionálisMiss Mexico 2020 szépséverseny ruhák tradicionálisMiss Mexico 2020 szépséverseny ruhák tradicionálisMiss Mexico 2020 szépséverseny ruhák tradicionálisMiss Mexico 2020 szépséverseny ruhák tradicionálisMiss Mexico 2020 szépséverseny ruhák tradicionálisMiss Mexico 2020 szépséverseny ruhák tradicionálisMiss Mexico 2020 szépséverseny ruhák tradicionálisMiss Mexico 2020 szépséverseny ruhák tradicionálisMiss Mexico 2020 szépséverseny ruhák tradicionális

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint  kilencvenötezer főt számláló Toochee közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

(via)

Tovább


Szépségversenyek a két világháború között

A szépségideál az Egyesült Államokban 1924-1939 között.

Tovább


Láb nélkül a spártai versenyen

Pokolból a pokolba.A világ érdekes James Simpson amputált katona verseny spártai

Tovább


Katalán embertornyok

A hagyomány a 18. századik nyúlik vissza.A világ érdekes Spanyolország Katalónia verseny Concurs de Castells ember torony

Tovább


A 2021-es Év Természetfotósa díjazottjai

A több ezer jelentkező közül kiválasztott 15 legjobb kép.

verseny természetfotó 2021 díj

1. "Érzelmi tartomány": Lea Lee Inoue

Tovább


A világ legjobb természetfotói

A World Nature Photography Awards fotóverseny 30 győztes fotója.

Tovább


Sony National & Regional fotóverseny győztesei

A Sony a Fotográfiai Világszervezettel közösen minden évben kiadja a Sony National & Regional díjat. A rangos verseny immár kilencedik éve zajlik, és minden egyes országból kiválasztják a legjobb képeket. A kezdeményezés segíti a fotóművészetben dolgozó művészek támogatását és bemutatja munkájukat.

Sony fotóverseny győztesek

1. Mianmari győztese: "Ködös reggeli horgászat", Min Min Zaw fotója

Tovább


Az év vadfotósa 2020 - közönségdíj

A világ egyik legrangosabb fotóversenye a legjobbakat díjazza az amatőröktől a profikig. A szakmai díjak után most a közönségdíjra várják a szavazatokat. A 49 000 beérkezett pályaműből kiválasztották a legjobb 25-öt, ezekre a képekre lehet szavazni. Íme a 25 fotó.

természetfotó verseny közönségdíj

1. "Családi portré" - Andrew Lee fotója

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog