Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Rejtett sebhelyek

Vannak, akik azért készíttetnek tetoválásokat, hogy testi hibáikat elrejtsék. Egy vietnami tetováló művész kifejezetten arra szakosodott, hogy segítsen ezeken az embereken. Művészetével tökélyre fejlesztette a nem kívánt jegyek elfedését. tetoválás sebhely sérülés heg elrejtés

Tovább


Még mindig nem hiszed el a koronavírust?

A San Francisco-i 43 éves ápoló, Mike Schultz a közelmúltban egy félelmetes fotókat osztott meg a közösségi oldalán, amelyben bemutatja, hogy a koronavírus elleni küzdelem 6 hete mit tett a testével.

Tovább


Popkultúra a bőrödön

Mint apró festmények, olyanok Eden Kazakaro színes mikrótetoválásai. tetoválás tetkó tatoo mikro

Tovább


Mutasd meg, mi a szeretet

Fotósokat kértek fel, hogy egyetlen fotón mutassa meg, mi a szeretet. A Love 2020 versenyre több mint 11 000 kép érkezett. Íme a harminc legjobb.szeretet szerelem

Tovább


Plasztik-rémek

Az ő teste, azt csinál, amit akar?plasztikai műtét rossz sikertelen ronda

Tovább


Chippy, a házimókus

A 28 éves Igor Grisin, Oroszországi egy Koncsezero nevű kisvárosban él. Egy évvel ezelőtt az egyik erdei sétáján egy kis mókust talált, aki még járni sem tudott. Hazavitte, feltáplálta, meggyógyította, és úgy alakult, hogy házi mókus lett belőle. Nagyon jól érzi magát a házban, még a macskával is összebarátkozott.mókus házi mentett

Tovább


A kamuzás alapjai

A Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács megirigyelve az Országos Mentőszolgálat Valami Amerika életmentős videójának sikerét, négy humoros kisfilmet forgattak, hogy felhívják a figyelmet arra, hogyan dolgoznak a csalók. Két szereplője, a szélhámos és kissé ütődött tanoncának szerepében Gáspár Tibor, Jéger Zsombor. Érdemes megnézni, és mindenkinek megmutatni.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közel hatvanötezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Tovább


Bensőséges szeretet

Az állatok néha több érzelmet mutatnak, mint az emberek. Goran Anasztazovszki Macedón fotós 15 éve fotózza az állatokat. A szeretet állati megnyilvánulásaiból állított össze egy csokrot.A világ érdekes állat szeretet kapcsolat

Tovább


A végítélet bárkája

A fickó 14 hónap alatt készítette el ezt a mesés kísértethajót. hajó makett kísértethajó

Tovább


Unalmas vagy kopott a régi tetkó?

Takard le egy újabb remekművel.tetoválás tetkó tatoo a világ érdekes

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog