Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Űrhajós 1102-ben

Időutazó? Idegen lény? Ki ez a rejtélyes figura? Űrhajós 1102-ben, ezzel a rejtélyes címmel küldtek nekem egy fotósorozatot, amely különleges rejtéllyel kecsegtetett.

A fotókon a Salamancai katedrális:

Tovább


A legkeményebb csaj

Barbara Guerra úgy gondolja, nem sokban különbözik a különbözik a többi nőtől. Fitneszbajnok, modell, négy gyerek anyja. Ja, és nincs karja.

Barbie két és fél éves korában vesztette el a karjait, Egy transzformátornál szenvedett el áramütést. Olyan súlyosan megsérült, hogy még az is kérdéses volt, hogy túléli-e egyáltalán. Az orvosoknak sikerült megmentenie az életét, de a két karját nem.

Tovább


Propaganda-lakás Észak-Koreában

Ezt a fotósorozatot az Észak-Koreai  kormány adta ki, hogy lássa az egész világ, milyen is az élet Észak-Koreában. Az elnök, Kim Jong Un ellátogatott a fiatal gyári munkás családjához, hogy lássa, milyen kis hercig modern lakásban élnek dolgozó népének fiai.

Kétéves a Toochee Blogzin. Hobbit szokás szerint az ünnepelt ad ajándékot, amit a Facebook oldalunkon találsz.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel tízenegyezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog: Kenguru palack

Napi videó: Szellemváros

Napi fotó: Furcsa fürdőzés

(via funfix)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


A lélegzetállító szépségű fasor: a Dark Hedges

A világ egyik legszebb fasora az Ír-sziget Angliához tartozó részén, Antrim grófság területén található. Armoy település közelében futó út ma a Bregagh road nevet viseli.

Kétszázötven évvel ezelőtt, a XVIII. század közepén a Stuart-család a családi kastélyhoz vezető út mentén bükkfákat ültetett el. Az évszázadok alatt a fák összeértek, az ágak összefonódtak, a fény és az árnyék különös táncot jár felettünk.


Nagyobb térképre váltás

A bükkfák legtöbbje ma is teljes pompájában áll az út két oldalán, és boltívként, természetes alagútként borul az út fölé.

Tovább


Hat generáció egyetlen családi fotón

Idén anyák napján különleges kép készült az Egyesült Államokban. Egyetlen fotón szerepel egy család hat nőnemzedéke.

A család legidősebb tagja, Mollie Wood 1901-ben született, és idén tölti be a 111. életévét. A család legfiatalabb tagja Braylin Marie Higgins márciusában született, nem sokkal anyák napja előtt.  Így készülhetett ez a különleges kép.

A család hölgytagjai amúgy is elképesztőek. Mollie lánya, Louise Minter már 88 éves, de még mindig igen aktív életet él, már három évtizede, hogy nyugdíjba vonult a General Electrictől, de még mindig háztakarítást vállal. „Ez egy kis plusz pénz, hogy ne keljen annyira figyelni a kiadásokra.” – mondta.  Mindössze öt percre lakik édesanyjától, akit hetente többször meglátogat.

A 70 éves unokát, Bette Godsont hetente három este  kombinált jóga és pilates órán lehet megtalálni.

Csatlakozz a közel nyolcezer-ötszáz főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Napi fotó:   Vízesések egymás után

Napi videó:   Az igaz Sex-machine

Korábbi bejegyzésekből ajánljuk:

Gitár 7000 fából

Szakrális csodák: a Keresztek hegye

Mennyország a Földön

Ne hagyd ki a többit sem (ugrás a főoldalra)

(via huffingtonpost)

Tovább


Ne higgy a szemednek

Mi a furcsa a képeken, avagy izé... ööö... hogy is van ez? Vigyázz, a látszat csal!

Tovább


Amitől elborul az agyad

Fotók, amiket háromszor kell megnézni. Ha ránézel elsőre nem érted. Másodjára nem hiszel a szemednek. Ha harmadjára alaposan szemügyre veszed, akkor veszed észre, hogy a véletlen hol retusált bele a valóságba. Ez a mátrix feeling nem Photoshop szülemény, hanem a valóság. Csak rossz szögből exponálva.

Tovább


A feleség bosszúja

Az utcai óriásplakát szövege:

Szia Steven!

Most már figyelsz végre rám? 

Tudok a csajról, te mocskos, sunyi, erkölcstelen, hűtlen, kisfarkú  gennycsomó. Mindenről felvételem van. 

(Nemsokára) exfeleséged, Emily

U.i: a plakát bérleti díját a közös bankszámlánkról fizettem. 

Csatlakozz a több mint hétezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagyazon keresztül találsz meg. Minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Mai fotóAz igazi energia ital

Napi videó:  Verdon, Provance, Franciaország

Vizelde-játékok férfiaknak

Hogyan éld túl a cápatámadást

A természet leggonoszabb tréfája

Ne hagyd ki a többit sem (ugrás a főoldalra)

(via freddiethehugmaster)

Tovább


A legszerencsésebb fickó

Bizonyos körökben nagy coolság drága autókkal elhagyatott utakon száguldozni, akár a filmekben. Csak arról az apróságról felejtkeznek el gyakran, hogy a filmekben a látszólag céltalan száguldást a kaszkadőrök ezerszer elpróbálták. Az utat ismerik mint a tenyerüket, pontosan tisztában vannak autójuk képességeivel, az utat lezárták és rendőrök biztosítják.

Épp emiatt szoktak ezek az amatőr száguldások csúfos véget érni. Az itt látható képeken a világ legszerencsésebb fickójának autója látható. Autóval száguldott az erdei úton, csak arra nem számított, hogy a területre vezető utat sorompóval szokták lezárni. Sofőrünknek azonban az átlagosnál nagyobb pechje volt, mert a sorompó kivételesen félig nyitva volt. Ahelyett, hogy összetörte volna a sorompót, a masszív vascső egyszerűen felnyársalta az autót. A cső vége az utastérben, a vezetőülésnél állt meg.

Tovább


Házi grizzly

Alaszkában egy helyi fiatalember két grizzly medve bocsot talált az erdőben, akiknek az anyja elpusztult. Alig voltak nagyobbak, min egy kölyökmacska. Magához vette őket, és próbálta megmenteni az életüket. Sajnos az egyik elpusztult.

A másik azonban szépen cseperedett, egyre nagyobb lett. Végül elérte az igazi felnőtt grizzly méretet. A medve az emberi családot tekinti a sajátjának, közöttük él, velük eszik, alszik, játszik. A család szerint a medve magát egy másik embernek tekinti, ezt különösen a hálaadásnapi vacsoránál igyekszik kihangsúlyozni, aminek a vendégek kevésbé örülnek. Egy csodálatos család története képekben.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog