Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Photoshop tetkók

Eegy modell, aki a testéből él meg, hogy tetováltathatja magát ennyire?

Tovább


A valóságon túl

Nehéz eldönteni, melyik kép valóság, melyik Photoshop. Te szét tudod válogatni?

Tovább


Ki a szép?

Általános ízlés, ahogy a photoshop varázslók látják.

Az amerikai fotós és újságíró Esther Honig érdekes fotósorozatot készített, pontosabban készíttetett. Milyen a női szépségideál? Általános, vagy országról országra, kultúráról kultúrára változik? Munkája során több tucat ország fotósaival és photoshop szakembereivel tartja a kapcsolatot. Készített egy teljesen semleges képet magáról, és szétküldte a kollégáinak: photoshop segítségével módosítsák úgy a képet, amilyen szerintük az országban az általános szépségideál. A visszaérkező munkákból állította össze a sorozatot.

Az eredeti kép:

Argentína:

Tovább


Fej nélküli portrék

A 19. században még nyoma sem volt a photoshopnak, de a képek manipulálásához már értettek. Egy időben divat volt a fej nélküli portrék készítése. Egy kis gyűjtemény a bizarr képekből.

Tovább


Furcsa állatok

A Photoshop varázslói:

Tovább


Mire való a Photoshop?

A Photoshopnak "hála" most egy olyan világban élünk, hogy már egyetlen fotónak sem hihetünk. A képeket manipulálják, hogy a valóság helyett csak egy jobban eladható terméket kapunk. Pedig a Photoshop nem ezért készült. Hogy mégis mire? Michael O., a neves digitális művész megmutatja nekünk. Ő is a valóságot manipulálja, de nem akarja valóságként eladni. Ő álmokat vált valóra, álomvilágot teremt.

Tovább


Hollywood 2040

Hollywoodban látszólag nem öregednek a sztárok, hála a vidék kiváló plasztikai sebészeinek. De szike és botox nélkül hogy nézne ki rajongásunk idolja 30 év múlva? Photoshop segítségével sikerült megöregíteni kedvenceinket. A pontos eredményt semmi sem garantálja, ezért reklamációt 2039. december 31-ig nem fogadunk el.

Sarah Michelle Gellar:

Brad Pitt:

Tovább


Elképesztő fotóművészet

Bár napjainkra a Photoshop szó a csalás és hamisítás szinonimája lett, de igazi művészek a képmanipuláció segítségével meghökkentő, elképesztő, sőt, nem ritkán megdöbbentő alkotásokat szülhetnek. Néhány különlegesen szép alkotás.

Tovább


Trükkös fotók Photoshop nélkül

Avagy a turisták gyakran nem normálisak.

Tovább


Star Wars és a 3. Birodalom

Egy poros mappában régi fényképekre bukkantunk, amelyek bizonyítják, hogy a köztársaság győzelme után szökött birodalmi alakulatok rejtőztek el, és időnként a Földön is megjelentek. Be is avatkoztak a földi eseményekbe, nem egyszer harcba szálltak valamelyik földi konfliktusban. Legaktívabb részvételük a második világháborúban volt, de korábbi ütközetekben is a gonosz mellé álltak. Bizonyítékul a megkopott fotók a titokzatos mappából.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog