Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A perspektíva csodája

Hugo Suissas, ez a Lisszabonban élő fotós szürreális és varázslatos fényképeket készít. Ehhez kicsit megerőszakolja a világot erőltetett perspektívákból és szögekből készíti fotóival. Az egyszerű hidakat és tájakat szürreális és fantasztikus helyekké varázsolja. Az olyan egyszerű és hétköznapi dolgokat, mint a kulcsok, gyümölcsök és gyerekjátékok képeinek varázslatos kellékei lesznek. Minden egyes fényképnek más a története és más az elképzelése. Segítenek abban, hogy szórakoztatóbb módon lássuk az unalmas világot. perspektiva fotó nézet

Tovább


A felkelők már a Földön vannak

Han Solo leszállt a hátsó kertben.A világ érdekes Star Wars SW űrhajó perspektiva

Tovább


Álomnyaralás és valóság

Heteken, hónapokon át készülsz a nyaralásra, izgatottan lapozgatod az utazási irodák prospektusait. De amikor megérkezel, valami mást találsz, mint amit a fotókon láttál. Prospektus versus valóság.

A világ érdekes fotók prospektus valóság nyaralás

Tovább


Costa Concordia utolsó utáni útja

Utolsó kirándulás a kiemelt hajó belsejében.

A világ érdekes Costa Concordia bontás utolsó képek

Tovább


Ilyen az igazi szmog

Ebben a hihetetlen mocsokban fuldoklik Peking.Isten állatkertje Kína Peking szmog füst

Tovább


Brutális női testőrképzés Kínában

A fejen szétvert palack itt az alapkiképzés része. És nem is cukorból van.

Egyre nő a kínai multi-milliomosok száma, és egyre nagyobb az igény a testőrszolgáltatásokra is. Sokszor nem is lehet tudni, hogy valós veszély fenyegeti az ügyfelet, vagy csak egyszerűen státuszszimbólum, de ez igazából senkit sem érdekel. Sokakat csábít a testőrszakma, mert a munka magasas jövedelemmel csábít. A nőket is egyre inkább vonzza ez a lehetőség, ráadásul egyre nagyobb az igény a női testőrökre.

Tovább


Kínai gengszter mobilja

Ha megtalálják az elveszett mobilt, a rajta talált képek kínosak lehetnek. Ez igaz még egy kínai gengszterre is.

Tovább


Legnézettebb képek I.

A Google belső statisztikái szerint ezeket a képeket nézték meg legtöbbször 2013-ban.

Tovább


Kitalálod, mi a közös a képekben?

A képek után ott a megoldás.

Tovább


Vécében élő család

Szokatlan képsorozat bukkantam, a legtöbb helyen azt állítják, hogy a képek egy kínai kollégiumban készültek. De egy kis nyomozással kiderült, hogy a képek egy része máshol készült. A valóság egészen más. Sokkal rosszabb.

Liao Xiaoming feleségével és fiával, milliónyi sorstársához hasonlóan egy kis vidéki faluból ment fel Pekingbe, a jobb élet reményében. Remélték ott munkát, biztos megélhetést, és új otthont találnak. De egyik számításuk sem jött be.

Tovább

«
12

Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog