Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A világ legszebb virágoskertje

A hollandiai Keukenhof parkot nevezik a világ legszebb virágoskertjének. Naponta több ezren sétálnak ösvényein, a világ túlsó feléről is ide zarándokolnak rajongói. 71 évvel után, a nyitása óta először a járvány miatt zárva volt. Albert Dros természetfotós kapta meg a lehetőséget, hogy úgy fényképezze le a parkot, ahogy előtt senki: emberek nélkül.

Tovább


1934 Henderson KJ Streamline

Azok, akik a motorkerékpárok szerelmesei, igazán értékelhetik ezt a modellt. Még az 1930-as években egy Orly Courtney nevű férfi tervezett egy motorkerékpárt, amelyet Henderson Streamline-nak nevezett el. Egy olyan jármű, amely mind dizájnban, mind technológiában messze megelőzte korát.

Tovább


Látod az arcokat

Nagyon ősi ösztönünk a pareidolia. A jelenség közismert: olyan dolgoknak is véljük látni az arcát, amelyeknek nincs.

pareidolia arc illúzió

Tovább


Mesés tengerparti ház

Ez a csodálatos ház Kanadában a tengerparton épült, Nyugat-Vancouverben, a Brit Kolumbia államban. A világ érdekes ház tengerpart Kanad

Tovább


Tökéletes párosok

Kisebb és nagyobb kutyák.A világ érdekes kutya pár

Tovább


Kettesben szép az élet

A hetvenes évek rémes páros divatja.

A világ érdekes divat 70-es évek párosA világ érdekes divat 70-es évek páros

Tovább


Nádfedeles álomhotel

Madagaszkárral egy magasságban, Mozambik tengerpartja mellett fekszik a parányi Benguerra-sziget, amely alig nagyobb, mint a Margit-sziget. A sziget egyik szállodájának tulajdonosa a felújítás mellett döntött, és a komplexum újratervezésével a londoni építészt, Michaelis Boydot bízta meg. Érdemes volt, az eredmény lélegzetelállító lett.A világ érdekes Afrika Mozambik Banguerra sziget paradicsom

Tovább


Városi dzsungel

Patrick Blanc nem csak elkötelezett botanikus, de rajong is a munkájáért. Párizsi otthonából kihozta a maximumot, legalábbis amit szobanövények ültetésével elérhet. Otthona szinte már egy gyönyörű dzsungel, amelynek saját ökoszisztémája van.A világ érdekes Párizs botanikus ház lakás növény dzsungel

Tovább


Amit a természet elrejtett

Mexikóban van egy csodás fürdőhely, amit nem egyszerű megtalálni. Még a levegőből sem találod meg, hacsak nem tudod mit keress. Mintha a természet is titkolná létezését. Egy tengerparti beomlott barlang titka a csodás tengerpart. A hely Puerto Vallarta közelében található. A világ érdekes mexikó barlang strand tengerpart rejtett eldugott

Tovább


Méghogy a szerelem nem lehet örök

Párok kapcsulatuk kezdetén és most.A világ érdekesű szerelemű örök pár egykor és most

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog