Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ezek nem fotók

A hiperrealisztikus festményeket a művész nem ecsettel, hanem ujjal festette. Zaria Forman így akarja felhívni a figyelmet az éghajlatváltozásra.

Tovább


Könyvbe rejtett festmények

A könyv csak akkor fedi fel a titkos képet, ha nem csak a polcon tartod, hanem elmerülsz benne.

Tovább


Menyasszonyt a kínai piacról

Alig használt vőlegény, kis értékcsökkenésű menyasszony eladó.

Minden szombaton és vasárnap, dél és délután öt között, függetlenül attól, hogy amilyen az időjárás, a sanghaji Népligetben egyik sarka zsúfolt az emberektől. Olyan szülök vannak itt ilyenkor, akiknek gyerekei még nem házasodtak meg. Jöttek, hogy részt vegyenek a házassági piacon. A falakon és a fákon több száz, több ezer gyermek adatai, akik gyakran nem is tudnak erről.

Tovább


Olyan kopár a hátsó kert

Akkor építsünk valamit bele!

Tovább


A legkeményebb

Dupla amputáltként többre képes, mint az egészségesek.

Noah Galloway egyszerű srác volt az Alabama államban található Birminghamban. 2001-ben úgy döntött, hogy belép a hadseregbe. Gyalogos katonaként azon kevesek egyike volt, aki elit katonaként az első sorban szolgáltak a háború idején.

Tovább


Elefánt csókolta mennyasszony

Meglepetés egy Thaiföldi esküvői fotózáson.

Tovább


Nehéz elhinni, de ezek nem fotók

Bármilyen hihetetlen is, az itt látható képek nem fényképek, hanem festmények, grafikák szénrajzok. A művészek a legtökéletesebb élethűségre törekedtek.

Kim Ji-hoon - ceruzarajz

Samuel Silva - golyóstoll

Tovább


Ilyen egy bangladesi bőrgyár

Csak tudd, ha olcsó bangladesi cipőt, táskát, vagy kabátot veszel: középkori módszerek, gyilkos körülmények.

Kétéves a Toochee Blogzin. Hobbit szokás szerint az ünnepelt ad ajándékot, amit a Facebook oldalunkon találsz.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel tízenegyezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog:  Napi coolság: Party tányér

Napi videó:   Máshol így csinálják a járdát

Napi fotó:  Kapd be!

 (via pixfunpix)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Ha hollywoodban győznek a zombik

Andre De Freitas képei:

Tovább


Mi a fontosabb: a mennybe jutás, vagy a pokol elkerülése

Ha hiszel a túlvilágban, számodra melyik a fontosabb: a mennybe jutni, vagy elkerülni a poklot? Elsőre furcsa lehet a kérdés, de ez a kérdés is hasonló az "ez a pohár félig tele/félig üres" problémához. Számodra melyik a meghatározó: a jutalom elnyerése vagy a büntetés elkerülése. Melyik érzés motivál téged jobban?

Egy amerikai tanulmány próbált választ találni a kérdésre. Az Oregon Egyetem kutatói 69 ország 26 évnyi bűnözési és vallási adatait elemezték 143 ezer emberre kiterjedőn. A vizsgálat megállapította, hogy félelem a pokolra jutástól jobban visszatart a bűnözéstől, mint a mennybeli remény.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog