Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Játék a naplementével

Régi játék a lenyugvó napot labdaként fotózni. Krutik Thakur hobbifotósként kezdett játszani a nappal, de ezt most már egy magasabb szinten űzi. Játékos fényképei lenyűgöző fantáziáról árulkodnak. naplemente labda sziluett

Tovább


Életre kelt festmények

Mintha a Roxfort-kastély élő festményeit látnánk. A Design Crowd nyílt Photoshop versenyén a versenytársak ezt a gondolatot vitték tovább. Az objektumokat (pontosabban az alanyokat) kiemelték a keretből. Ennek a szerkesztési stílusnak nagyon önmagától értetődő neve van "határokon kívül". A festmény korlátai, szó szerint eltűnnek.festmény 3D kiemelés

Tovább


Híres festmények Disney stílusban

A spanyol grafikus és illusztrátor, Carlos Gromo festmények egész sorozatát alakította úgy, mintha egy Disney animációs film képkockája lenne. Felismered mikor melyik fimből merítette az ihletet?

Tovább


Láttál ennél szebb lovat?

Nagy Frederik hívják ezt a fenséges paripát, akit a 18. századi porosz uralkodóról neveztek el. Ez a fenséges fríz ló az Egyesült Államok középső részén, Ozarkokban él. Frederik lélegzetelállító göndör sörényével sokak szerint a világ legszebb lova. Tulajdonosa Stacy Nazario elmondta, hogy a ló karaktere jól illeszkedik nemesi kinézetéhez, hogy kedves és nagyon szelíd.

ló fryz mén Nagy Frederik

Tovább


A leginspirálóbb női karakterek

A Ranker megszavaztatta olvasóit, kiket tartanak a legmenőbb női karaktereknek, a leginspirálóbb kitalált személyeknek. Az istennők már kezdenek visszaszorulni, és előretörtek a kemény csajok.
(sorszám - karakter neve - film vagy sorozat címe)

karakterű karakter női kitalált személy menő inspiráló

Tovább


Menekülés az esküvőről

Ne csak unalmas fotók készüljenek a nagy napon.A világ érdekes vicces esküvő esküvői kép esküvői fotó üldözés menekülés

Tovább


Tengeri mentőakció

Mallory Harrigan, Cliff Russell és Allan Russell, az Északi Hattyú nevű rákhalász-hajó legénysége valami furcsát vett észre a tengeren. Labrador partjaitól 4 mérföldre egy furcsa, gomba alakú jéghegyet vettek észre, és valami mozgott a tetején.A világ érdekes jéghegy sarki róka mentés rákhalász hajó

Tovább


Legyen igazi a baba

Az ukrán művész, Olga Kamenetszkaja megunta, hogy a játékbabák mára teljesen elrugaszkodtak a valóságtól. Ami nem is csoda ebben a Photoshoppal tökéletesített művilágban, amelyet a mai szépségipar kínál.

Olga olyan csodálatos babákat hoz létre, amelyek csaknem valóságosnak tűnnek. A megvásárolt babákról lemossa a természetellenes arcot, és helyette valósághű külsőt fest. Még arra is ügyel, hogy a hibátlan arc természetellenes, ezért apró szépséghibákat ejt munkája során.A világ érdekes baba arc festés művész Olga Kamenetszkaja

Tovább


A múltban élve

Luxus nyugdíjas otthon demenciában szenvedőknek.A világ érdekes nyugdíjas otthon luxus demencia

Tovább


A régi kémény titka

Zümmögést hallottak a fal mögül.A világ érdekes kandalló kémény méhek

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog