Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Gyilkos lépcsők

Vajon a kivitelezők kivel akartak végérvényesen leszámolni?lépcső veszélyes gyilkos

Tovább


Kerekesszék rémálom

Rámpák a mozgássérültek segítségére. Azoknak, akik ezeket megtervezték, kivitelezték, és végül jóváhagyták, azoknak melyik szerve sérült?! Isten állatkertje kerekesszék rámpa lépcső ajtó út

Tovább


Rémálom lépcsők

Némelyik csak látványos, de szinte használhatatlan dizájn, a többi csak szimplán emberi ostobaság.Isten állatkertje lépcső

Tovább


Elhagyott lépcsők

Elhagyott lépcsők és lépcsőházak. Az elmúlás szépsége. Christian Richter fotói.

Tovább


Varázslatos lépcsők

Ezek már nem lépcsők, inkább modern szobrok.

Tovább


Lépcső a mennyekbe

A végtelenbe vezető lépcső sok mindent szimbolizál, az élettől egészen a mennyországba vezető útig. David McCracken ausztrál szobrász készítette ezt a tengerparti szobrot, amely becsapja a szemet. Egy bizonyos területről úgy néz ki, mintha az égbe vezető lépcsőt látnánk.

Tovább


Erawan-vízesés

Nem kell feltétlenül óriásinak lennie egy vízesésnek, hogy lenyűgöző legyen. Jó példa erre Erawan-vízesés.

Tovább


Csigalépcső a fellegekbe

A Kínai Henan tartomány részét képezi a Taihang-hegység. A Taihang hegység Qinhaj-Tibeti fennsík észak-keleten található, észak-dél irányú vonulatának hosszúsága több mint 400 kilométer, magassága átlagosan 1500-2000 méter fölött van, Xiaowutai a legmagasabb csúcsa, mely 2882 méter.

 

A különlegesen szép hegyek között rejtőzik a Yamadai kanyon.

Linzhou városához közeli közkedvelt turista célpontban különös kilátó épült: egy közel 92 méter magas csigalépcső.

A csigalépcsőn sokkal gyorsabban megmászhatják a kirándulók a csaknem függőleges falú hegyet.

A lépcső tervezői úgy gondolták ez sokkal izgalmasabb, mint egy lift: a korlát nyikorog, a szél fúj, a madarak a közelben repülnek el.

Érthető módon, mielőtt valaki neki indulna a 30 emelet magas lépcsősornak, nyilatkozatot kell tenni, hogy nincs, szív- vagy keringési betegsége, és még nem múlt el hatvan éves.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel tizenkétezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog:  Paradicsomos-sonkás bab

Napi videó:   Bázisugrók az Ikertoronyból

Napi fotó:  Varázslatos utca

(via dailymail)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


A legbátrabb kutya

Néhány nappal ezelőtt tűz ütött ki egy Chilei házban. Múlt csütörtökön Santa Rosa de Temuco városában egy családi házban lobban fel a tűz. A tűzoltók nagy erőkkel vonultak ki a helyszínre, de az épületet nem tudták megmenteni.

Ekkor egy különös közjátékra figyeltek fel a tűzoltók. Az égő házból kijött egy kutya, szájában egy kölyökkel. Majd visszarohant a házba újra, és újra. Ötször ismételte meg az életveszélyes Az eset különlegessége, hogy a kutya legbiztonságosabb helynek a tűzoltóautó lépcsőjét találta. Oda kuporodott öt kicsinyével.

Amanda, a német juhász keverék szuka tíz nappal korábban hozta világra öt kölykét. Még a tűzoltókat is meglepte hősiessége, mivel a kutyának százezerszer jobb a szaglása, neki milyen pokol lehet az égő ház. Ennek ellenére nem hagyta cserben kölykeit.

A kutyákat a tűz után állatorvoshoz vitték. Amanda és négy kölyke egészséges, de sajnos az ötödik jószág olyan súlyosan megsérült, hogy nem lehetett megmenteni az életét.

A képeket J. Monsalve készítette.

Tovább


Mozi az utcán

Egy jó ötlet, néhány haver, egy kis barkácsolás, és vége az unalmas üldögélésnek a ház előtti lépcsőn. Jobb mint a kertmozi.

Tovább

«
12

Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog