Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Vidám kutyajátékok

Ezekkel a rágójátékokkal nem csak a kutyák, de a gazdik is jól szórakoznak.

Tovább


15 érv az adoptálás mellett

Állatot menhelyről befogadni? Mindent elmondanak ezek az előtte/utána készült képek.

Tovább


Kutya-műláb 3D nyomtatóval

Ő Derby, aki deformált mellső lábakkal született, így nem tudott sétálni és futni. De 3D nyomtatóval személyre szabott műlábakat kapott, és már ő is boldogan futkározik.

Tovább


Kutyák és katonák

Egy sokkal mélyebb kapcsolat. Egy emberibb az embertelenségben.

Tovább


Kölyökkutyák a víz alatt

Seth Casteel, a New Yorkban és Los Angelesben dolgozó fotográfusnak szeptember 16-án jelenik meg az új fotóalbuma a boldogan búvárkodó kutyakölykökről. A fotós 1500 kutyakölyköt foglalkozott, hogy a képek elkészülhessenek.

Tovább


Hatalmas kutyák, pici gyerekek

A picik tökéletes biztonságban vannak hűséges testőreik mellett. Nagyobb veszélyben lenne az, aki megpróbálna közéjük állni.

Tovább


A kutya a gyerek legjobb barátja

Tudom, hogy übercuki és übergagyi egyszerre gyereket és kutyát mutatni, de ezek a képek zseniálisak .

Tovább


A kölykök csak melegedni akarnak

Idill a műhelyben.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint huszonnégyezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog:  Csipetke helyett - Füstös aprógombóc

Napi videó:   A nagy testvér fentről les

Napi fotó:  Újrahasznosítás

Macskaőrség:   Az ugrás néha nem megy simán

(via itt)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Baba és kutya együtt alszik

Amikor a cukiság-mérő kiakad

Tovább


A tornádó után megtalálta a kutyáját

Jon Byler Dann igazán szerencsés ember. Szerencsés mert túlélte. Néhány napja tornádó csapott le az Illinois állambeli Washington városkára és négyszáz házat tett a földdel egyenlővé.

A tornádó-riasztásra Jon feleségével és négy gyermekével elmenekült a házuk pincéjébe. De kutyájuk Maggie, a 11 éves juhászkutya annyira meg volt rémülve, hogy nem volt hajlandó kijönni a kennelből. Ezért Jon kénytelen volt kinn hagyni.

Amikor a vihar elvonult, a család előjött a pincéből és látták, hogy öt éve épített házuk eltűnt a föld színéről, akárcsak a környék további négyszáz háza. Szomrúan vették tudomásul, hogy kutyájuk valószínűleg meghalt.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog