Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hajó alakú kórház

Nem kell egy kórháznak ridegnek és félelemkeltőnek lennie.

Tovább


Ha már eltört

Ha gipszbe került kezed vagy a lábad, dobd fel egy kis egyedi dizájnnal. Csak fantázia és kézügyesség kérdése:

Tovább


Korallok UV-fényben

Ezek a fura kis lények egészen új arcukat mutatják meg ultraibolya lámpák fényében.

Tovább


Hetven évvel később

A normandiai part a partraszállás napjaiban és ma. Fotók 70 év különbséggel ugyanarról a helyről. Kicsit szebb a táj katonák nélkül.

Tovább


Kagga Kamma

Egy kis kőkorszaki nyaralás

Ki akarod próbálni, hogy nyaralnál Frédinél a kőkorszakban?

Tovább


Akvárium kerítés

A Mehmet Ali Gökçeoğlu egy török üzletember luxusvillát vásárolt Çeşmében, az Égei-tenger partján. Az üzletember azt akarta, hogy a házából minden szintről látni lehessen a tengert. Azonban a magas kőkerítés megakadályozta a kilátást az alagsorból.

Mit tesz egy vérbeli üzletember. Eltűntette a kőkerítést, és egy akvárium-kerítést építtetett a helyére.

Az akvárium-kerítés 55 méter hosszú.

Tovább


Medve és az autó

Szakemberek régóta mondják, ha olyan helyre megyünk kirándulni, ahol medvék is élnek, semmilyen ételt ne hagyjunk az autóban. A macik mindenáron megszerzik a csemegét, ha megérzik az illatát. Megérzik, mert kiváló a szaglásuk. Ez a család így is tett, azonban az ülés alá becsúszott egy csomag cukorka. Mikor visszaértek a túrázásból, ezt találták.

Tovább


Túlzásba vitt Halloween dekoráció

Oklahoma állam Canadian megyéjében található Mustang városkájában döbbenetes látványra ébredtek a lakók. Az egyik ház garázsa előtt két holttest feküdt, akik meglehetősen bizarr módon végezték. A kiérkező rendőrök szembesültek a ténnyel, hogy nincs holttest, ez csupán a ház tulajdonosának Halloween dekorációja. Az esetből óriási botrány lett. Meddig lehet elmenni a morbid díszítésben?

Tovább


Ezek komolyan gondolják a gyerekszeretetet

A new york-i Morgan Stanley Presbiteriánus Gyermekkórház radiológiai osztályán átadták az új CT berendezést. Hogy a gyerekek ne szorongjanak a vizsgálattól, így rendezték be a vizsgálót.

Tovább


Legszebb építmények: segoviai római vízvezeték

Nem tudjuk, hogy ki építette, és nem tudjuk mikor. Viszont gyönyörű.

Spanyolország, Kasztília, Segovia városa


Nagyobb térképre váltás

Segovia római vízvezetéke, pontosabban vízvezetékhídja (spanyolul Acueducto de Segovia) az Ibériai-félsziget egyik legjelentősebb római kori műemléke. A kasztíliai város jelképe, amely a címerében is szerepel. 1985-től - az óvárossal együtt - a Világörökség részét képezi.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog