Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Propaganda-lakás Észak-Koreában

Ezt a fotósorozatot az Észak-Koreai  kormány adta ki, hogy lássa az egész világ, milyen is az élet Észak-Koreában. Az elnök, Kim Jong Un ellátogatott a fiatal gyári munkás családjához, hogy lássa, milyen kis hercig modern lakásban élnek dolgozó népének fiai.

Kétéves a Toochee Blogzin. Hobbit szokás szerint az ünnepelt ad ajándékot, amit a Facebook oldalunkon találsz.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel tízenegyezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog: Kenguru palack

Napi videó: Szellemváros

Napi fotó: Furcsa fürdőzés

(via funfix)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


A lélegzetállító szépségű fasor: a Dark Hedges

A világ egyik legszebb fasora az Ír-sziget Angliához tartozó részén, Antrim grófság területén található. Armoy település közelében futó út ma a Bregagh road nevet viseli.

Kétszázötven évvel ezelőtt, a XVIII. század közepén a Stuart-család a családi kastélyhoz vezető út mentén bükkfákat ültetett el. Az évszázadok alatt a fák összeértek, az ágak összefonódtak, a fény és az árnyék különös táncot jár felettünk.


Nagyobb térképre váltás

A bükkfák legtöbbje ma is teljes pompájában áll az út két oldalán, és boltívként, természetes alagútként borul az út fölé.

Tovább


Kockahas négy hét alatt

Kockahas négy hét alatt? Reklámban ócska szlogen, de van, amikor a valóság. Minden csak motiváció és körülmények kérdése. Legalább is Vincent Regannek sikerült.

A brit színész nemzetközileg a Trója című filmben lett ismert, ahol Eudorus szerepét kapta. Talán ennek is köszönhette, hogy felajánlották neki a 300 című filmben Artemis kapitány szerepét. De a szerep feltétele a kockahas. itt lép képbe a motiváció és körülmények kérdése. A motiváció egy hatszámjegyű csekk dollárban. A körülmények hogy beköltözött négy hétre egy privát edzővel egy konditerembe.

A kiinduló állapot:

Tovább


Ez csak Afrikában történhet meg

Tovább


A szépség földje: Kasmir

Háborúk, konfliktusok, fegyveres összecsapások, terrortámadások mérgezik meg a a világ egyik legszebb táját, amit három ország szabdalt szét. De most ne az emberi mocsokról legyen szó, hanem csak a tájról.

Tovább


Egy bagós sosem nyer

A CONAC (Corporacion Nacional del Cancer), a chilei nemzeti rákellenes szervezet egy elképesztően jó reklámsorozatot készített a dohányzás, és a passzív dohányzás ellen.

Tovább


A világ csodái: az Antilop-kanyon

Egy rövid völgy Arizonában, amelyet szavakkal lehetetlen leírni. Ezt a helyet Manitou őrült jókedvében teremthette.

Tovább


Felhők szélén úszni

A világ egyik legizgalmasabb úszómedencéje a város felett, 60 emelet magasan lebeg.

Tovább


Bioszféra a lakásban

Egyre több tervező foglalkozik a környezettudatos életmóddal a lakáson belül. A múlt hónapban bemutatott Ekokook ökokonyha után itt a Philips Design Probes csapat által tervezett otthoni farm, a Biosphere.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog